STIŽU PROMENE

SPREMITE SE ZA PRAVI ROLERKOSTER EMOCIJA! Večeras će nebo obasjati MLAD MESEC, a evo šta nam on DONOSI!

0

U nekim trenucima ćete imati utisak kao da se nalazite na pravom rolerkosteru emocija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlad Mesec 13. marta pada istog dana kada i konjunkcija Venere sa Neptunom, a međusobno su udaljeni samo tri stepena. Upravo ova astro kombinacija nam donosi izazovan period, a uticaj ovog mladog Meseca ćemo osećati u naredne 4 nedelje.

 

Najviše će uticati na polje ljubavi, pa je moguće da oni slobodni upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati, ali budite oprezni. Ovaj mlad Mesec povezan je sa izazovnom nepokretnom zvezdom Markabom. Postoji mogućnost da u ovom periodu budete ranjiviji, što može da vas dovede do slomljenog srca i razočaranja.

 

Neki mogu vašu dobrotu videti kao slabost i pokušati da vas iskoriste, zato oprezni budite u komunikaciji i tri put razmislite pre nego što otvorite nekome svoju dušu.

 

Izražena će biti empatija kod svih, pa može doći i do naglih promena raspoloženja. U nekim trenucima ćete imati utisak kao da se nalazite na pravom rolerkosteru emocija. Okružite se pozitivnim ljudima kako biste lakše "pregurali" ovaj izazovni astro period.

 

Ovaj astro period donosi rizik od obmane i razočaranja. Stoga je važno ne preterivati sa idealizovanjem romantičnih poteza.

 

 

makonda-tracker