astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: Ribe, vrlo je moguće i upoznavanje nove osobe preko članova porodice.

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

proleće, sreća, žena, horoskop, astro
foto: Shutterstock

LAV

 

Vaša motivacija je na veoma zavidnom nivou, pa je moguća i veća aktivacija na poslovima koje obavljate. Sledi zajedničko ulaganje u stabilizaciju finansija. Razlog su planovi za budućnost, a partner će biti veliki oslonac i podrška. Pazite na zdravlje.

 

DEVICA

 

Neko od poznanika ili prijatelja će vam se ponuditi kao pomoć, ali vi dobro razmislite da li ćete tu podršku prihvatiti. Putem društvenih mreža, ali i preko porodice upoznate interesantnu osobu koja će privući vašu pažnju i moći ćete promeniti svoj emotivni status. Proverite da li je ta osoba slobodna. Prijala bi vam dijeta.

 

 

VAGA

 

Što se tiče finansija, ulažite u svoje znanje. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima jer se mogu javiti varnice. Jedan ljubavni susret koji se desio prošlog meseca može da preraste u ozbiljnu emotivnu vezu. Danas ste posebno osetljivi.

 

ŠKORPIJA

 

Zabrinjava vas finansijska situacija, zbog toga što će vam se dešavati iznenadni troškovi ali su u pitanju obaveze koje već dugo čekaju na izmirenje. Vreme je da se ozbiljnije posvetite i sebi i partneru. Povećajte unos magnezijuma.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker