astro

VLADAVINA RIBE IM DONOSI NESLUĆENU SREĆU: Ova 4 horoskopska znaka biće NAJRADOSNIJA — do 20. marta

0

Ova 4 znaka će biti najsrećnija do 20. marta 2021. godine!

foto: Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock

U poslednjem periodu bili smo pod velikim uticajem Vodolije zbog Stelijuma u ovom znaku, ali sada osećamo pomak u kosmičkoj energiji - Sunce ulazi u znak Riba i počinje vladavina emotivnog vodenog znaka.

 

Ribe su promenjivi horoskoposki znak, a njihova energija sklona je stalnim izmenama, osetljiva je i uronjena u more osećanja. Vladavina Riba svim horoskopskim znakovima donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu. Otkrivaćete šta je to skriveno u vašoj duši van granica realnosti.

 

Vladavina Riba je idealan period za maštanje, umetnost, kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi jer će mnogi od nas osvestiti svoja romantična osećanja i imati hrabrosti da ih pokažu.

 

 

Evo koja 3 horoskopska znaka će biti najsrećnija tokom vladavine Ribe - od 19. februara do 20. marta:

 

RAK

 

Vi ste znak koji teško izlazi iz zone komfora, ali vladavina Riba ima magičlnu energiju koja vas motiviše da izađete iz svoje školjke i napravite nešto veliko. Ovo je period kada ćete stvoriti nove emotivne veze sa ljudima i otvarate svoje srce ka novim mogućnostima i saznanjima sveta koji vas okružuje. Najveći uspeh na polju karijere očekuje Rakove koji se bave pisanjem, predavanjem, čitanjem ili nekim kreativnim poslom. Rakovi imaju veliku šansu da se zaljube - smeše vam se ružičaste zvezde.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker