astro

JEDNIMA RETROGRADNI MERKUR DONOSI NEVOLJE, DRUGE ČEKA ROMANTIKA: Ova 4 horoskopska znaka imaće Dan zaljubljenih IZ BAJKE

0

Horoskop za Dan zaljubljenih — evo koja 4 znaka očekuje najveća sreća i iskre ljubavi!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dan zaljubljenih ove godine može biti više obuzet negativnim senkama, naročito zbog prisustva retrogradnog Merkura koji je započeo 30. januara, a završava se 20. februara, i ne odustaje od svoje jedine misije - da nam kvari planove. Ipak, za neke znakove Zodijaka 14. februar može biti dan za pamćenje, a prema tumačenjima astrologa izdvajaju se 4 horoskopska znaka!

 

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Vodoliji, zajedno sa Saturnom i Jupiterom, dok je Merkur u retrogradnom hodu u istom znaku Zodijaka. Venera u Vodoliji je simbol slobode, a mi ćemo želeti ovoga puta da pređemo granice.

 

Venera u Vodoliji nam donosi bliskost u ljubavi kroz zajednička interesovanja, razgovore i zajedničke ideje. Takođe, Venera kreira kvadrat sa Marsom, pa je ovo idealno vreme za pojavu romantičnih varnica. Ali ne zaboravite na retrogradni Merkur koji u mnogim slučajevima može dovesti do zabune.

 

 

Ipak, položaj planeta nagoveštava da će ovaj Dan zaljubljenih posebnu radost doneti usamljenim srcima, a evo koja 4 znaka očekuje najveća sreća i iskrene ljubavi:

 

Lav

 

Intezivna energija Vodolije donosi vam dobre odnose sa partnerom, kao i povećavanje bliskosti na viši nivo. Ako ste u vezi, možete obnoviti svoje zavete, planove i zajedničke želje. Ovo je idealan dan za produbljivnaje odnosa i otpuštanje negativnih vibracija iz prošlosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker