tajne brojeva

NUMEROLOŠKA PROGNOZA DO KRAJA MESECA: Izračunajte SVOJ BROJ i proverite šta nosi do 31. januara

0

Nedeljna numerološka prognoza do 31. januara!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako biste dobili svoj broj za numerološku prognozu u ovoj nedelji, pratite sledeće uputstvo:

 

Saberite brojeve 2021. godine i dobićete broj 5 - 2+0+2+1 = 5.

 

Zatim saberite svoj dan i mesec rođenja tako da dobijete jednocifreni broj.

 

Na primer: Ako ste rođeni 4. aprila, sabirate - 4+4 = 8.

 

Ili, ako ste rođeni 21. decembra - 21 + 12 =23, zatim svedite na jednocifreni broj 2 + 3 = 5.

 

 

Nedeljna numerološka prognoza do 31. januara:

 

Ako ste broj 1


Nešto primamljivo može proširiti vaš pogled na život. Ovo je ciklus transformacije, odnosno period kada kreirate dugoročne i kratkoročne ciljeve. Pravite velike promene kada je reč o vašim uverenjima koja se tiču bogatstva, moći, slobode i ljubavi. Sada počinjete više da se bravite svojom energijom i potrebama. Ukoliko ne pružite sebi dovoljno ljubavi, nećete moći da je pruđžite ni drugima, piše Lovesensa.

Ako ste broj 2

 

Iz svetlije perspektive počinjete da posmatrate stvari. čak i velike izazove gledate iz drugačije ugla i tako lakše dolazite do rešenja. Vidite širu sliku stvari i spremni ste da se aktivirate na polju promena. Oslobađate se negativnih misaonih obrazaca i pred vama je put dobre transformacije.

 

 

Ako ste broj 3

 

Usporite. Napravite pauzu. Slušajte intuiciju. Vaše srce ima puno više da vam poruči trenutno od vašeg uma i vreme je da ga poslušate unutrašnji glas koji pomaže da pronađete nadu i probudite uspavanu unutrašnju snagu kako biste se izborili za ostvarenje svojih snova.

 

Ako ste broj 4

 

Upoznajete svoju svrhu i pravu prirodu iz dana u dan i mislite da nad svim situacijama u životu imate kontrolu. Ali kontrola je baš to što vas sputava. Zavirite dublje u svoju dušu i pokušajte da se prepustite talasu života. Oslobodite se starih stega, strahova i samokritike. Uživajte u svim novim stavrima koje život donosi.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker