astro

ZVEZDE OTKRIVAJU ČEGA SE BOJIMO: Ovo su najveći STRAHOVI horoskopskih znakova!

0

Zvezde nekad pokazuju mnogo više nego što mislimo.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Neki se boje strašnih klovnova, drugi odvratnih paukova, treći bolesti, a neki se pak boje ptica ili pasa – jer ima nas svakakvih.


Pogled u zvezde može nam otkriti čega se najviše bojimo, jer naš horoskopski znak govori mnogo više o nama nego što to mnogi misle.

 

Ovan

 

Ovnovi su vrlo društvena bića pa su najradije sve vreme okruženi svojim prijateljima. Ako jednom dođe do svađe, boje se gubitka. Naime, ne znaju dobro da budu sami.

 

Bik

 

Biku treba rutina i sigurnost. Nije mu lako ako dođe do iznenadnih promena, te se ne snalazi najbolje u novim situacijama. Ničega se ne boji više od promena.

 

Blizanci

 

Blizanci, sa druge strane, vole avanture i promene. Ništa ih više ne plaši od normalnog, nespektakularnog života.

 

Rak

 

Kao vodeni znak, oni su vrlo senzibilni, te im je jako stalo što drugi misle. Jako se boje kako će ih drugi prihvatiti i šta će misliti o njima. Zbog toga često deluju napeto kad ih upoznaš.

 

Lav

 

Lavovi žele više od pukog proseka i nikako se ne žele utopiti u masi. Rođene su vođe i uživaju kad su u centru pažnje. Ako im niko ne pridaje pažnju, to je za njih pravi horor.

 

Devica

 

Devica je najveći perfekcionista među horoskopskim znakovima. Sve se mora događati tačno onako kako je isplanirala. Ako nešto ne ide po planu, onda je nervozna i ne zna više šta napraviti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker