astro prognoze

MOĆNA ENERGIJA, ŠANSA ZA LEPŠU BUDUĆNOST: Proverite šta nam nosi PUN MESEC u Blizancima (od 30. novembra)

0

Pomračenje Meseca donosi nove želje i šansu da stvorimo lepšu budućnost! Evo kako da iskoristite ovu moćnu energiju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U jutarnjim satima, u ponedeljak, 30. novembra, očekuje nas pun Mesec u znaku Blizanca, na njegovom 8. stepenu. Nasuprot Mesecu nalazi se Sunce u Strelcu, pa možemo ovde i videti simboliku komuniciranja, želje za pravdom i želje za slobodom.

 

Kao i svaki pun Mesec do sada, i ovaj nosi kulminaciju energije, ovog puta vazdušnog znaka koji puno misli i priča te želi svoje misli podeliti sa svima. Njegov vladar je kraju Škorpije, na 27. stepenu.

 

Šta možemo očekivati od ovog punog Meseca? Svakako komunikaciju, i to najčešće onih ljudi koji su sve ovo vreme ćuteli i trpeli. Oni sad odjednom imaju nešto reći, pobuniti se, jer im je zaista sada dosta svega. Kako sam Mesec, ali i njegov vladar, čine dobre aspekte, ovo je razgovor koji zaista ima smisla, te je pun logike, mudrosti, dubine i želje za promenama i boljom budućnošću.

 

 

Ponekima će ovo biti pomalo konfuzan period, jer Blizanac je brz, čas je na jednoj, a čas na drugoj temi. Sve želi odjednom i nigde se ne zadržava dugo, pa je tu puno rasprava koje sada možda neće voditi nigde ili će opet imati nenadani zaokret i završetak. Ovo je želja da se krene dalje, želja da se postigne nešto više, želja da se neke stvari ostave iza sebe, jer vreme da se gleda u budućnost.

 

Kako su Saturn i Jupiter još samo nekih dve nedelje u znaku Jarca, vreme je za neke velike završetke. Sve što nas je mučilo u periodu dok su boravili u Jarcu, sada bi se polako trebalo da se završava, a za mnoge to znači i otpuštanje karme i polako kretanje u neke nove izazove.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker