astro

POSLE 400 GODINA KREĆE VELIKO DOBA VODOLIJE: Ovako će SNAŽAN astrološki događaj uticati na VAŠ znak (od 21. decembra)

0

Velika konjunkcija Jupitera i Saturna svima će doneti blagodat. Saznajte kakve dobre promene očekuju vaš horoskopski znak!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Uskoro počinje "Age of Aquarius", odnosno veliko Doba Vodolije. Ova pojava se dešava skoro nakon 400 godina, a nastaje usled poravnanja Saturna i Jupitera, piše Lovesensa.

 

Saturn ulazi u Vodoliju 17. decembra, a Jupiter 21. decembra, što će stvoriti konjukciju ove dve planete i Doba Vodolije.

 

Ovakav astrološki događaj poslednji put dogodio se 1623. godine, a u 2020. godini podstaći će avangardno razmišlja nje, planove za budućnost i pojačane emocije.

 

 

Evo kako će ova konjukcija uticati na vaš horoskopski znak u 2021. godini i na dalje:

 

OVAN

 

Ovnovi su slobodni i nezavisni, ali Doba Vodolije podstiče ih da stvore i ojačaju emotivne odnose i razvijaju se uz zajednicu. Pronađite ljude koji vas inspirišu i pozitivno utiču na vas - pred vama je čarobno životno putovanje.

 

BIK

 

Očekuje vas veliki uspeh, jer ste spremni da preduzmete rizik i sledite svoje srce, uprkos zakonima logike. Izlazite iz zone komfora, što će se naročito pozitivno odraziti na vaš profesionalni život.

 

BLIZANCI

 

Očekuje vas prosvetljenje na duhovnom nivou - proširujete granice. Uspećete da pronađete unutrašnji mir i proširite vaše znanje i optimizam. Nastavite da istražujete i otkrivate nove puteve života.

 

RAK

 

Pokušajte da radite na svom samopouzdanju, emocionalnom stanju i finansijskom prosperitetu. Uprkos izazovima i unutrašnjim sukobima, otvoriće se pred vama čitav jedan svet novih mogućnosti.

 

LAV

 

Novo doba Vodolije motivisaće Lava da otkrije slobodu u ljubavi i strasno se zaljubi. Oni koji su u vezi obnavljaju strasti i bliskost. Ako ste slobodni, otvorite um i srce i očekuju vas uzbudljivi susreti.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker