astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Mars kreće DIREKTNO, nosi mnogo AKCIJE I VAŽNE PROMENE! (do 16. novembra)

0

Horoskop za vikend od 13. do 16. novembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Konjunkcija između Jupitera i Plutona koja se dešava svakih dvanaest godina je uvek povezana sa dešavanjem na svetskim berzama. Njihova druga konjunkcija bila je 30. juna i konačno ove nedelje imamo njihov treći susret. Nadam se da razumete samo iz ove činjenice koliko je važno vreme u kojem živimo i kojem svedočimo. Ipak kao što sam rekla na početku teksta, svaki „pad planete“ ima svoje dublje značenje. U znaku Jarac na 15° je „kamen mudrosti“.

 

Preko tog stepena Jupiter svoje znanje i mudrost spušta na planetu Zemlju i daruje nam svoju mudrost. Ono što iz ovog poslednjeg susreta Jupitera i Plutona ove nedelje treba da naučimo je potreba da se oslobodimo svega što nas koči u daljem razvoju. Možda je ovo sjajno vreme za novu edukaciju, novo učenje, školu i novi posao. Jupiter vlada učenjem i budućim životom. Posle iskustava koja smo imali u ovoj 2020. godini mi ne možemo više biti isti i nepromenjeni. I najtvrdoglaviji među nama morali su da se menjaju.

 

 

Možda ste ove godine izgubili posao koji odavno ne volite. Veliko je olakšanje kada se rešite nečega što ne volite. Gledajte na to kao sjajnu priliku za novi posao. Oslobodili ste se dugogodišnjeg pritiska i patnje. Pluton vlada reciklažom i transformacijom i u kombinaciji sa Jupiterom svakako ukazuje da se naš odnos prema novcu i sistemu vrednosti mora promeniti. Ko u promenu uđe radosnog srca dobiće pomoć od moćnog Jupitera i prepoznaće svoju pravu svrhu postojanja. Ko se opire i ostaje tvrd u nastojanju da se nemenja takođe će doživeti promene, ali na teži način. Hteli ili ne, moramo se menjati, jer je to put evolucije! To je jedna od velikih tajni koje će mnogi odgonetnuti tokom ove nedelje.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker