astro

OKTOBAR JE ZAPOČEO OVAKO, NA ISTI NAČIN SE I ZAVRŠAVA: Evo šta nas čeka za vreme PUNOG MESECA u Biku (od 31. oktobra)

0

Naša stvarnost se munjevito menja — saznajte šta nam sudbina donosi za vreme punog Meseca u Biku!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Oktobar je započeo sa punim Mesecom i završava s njim. Koliko god da je bio izazovan, bio je i poučan. S njim lagano okončavamo jedan životni ciklus, čistimo sva problematična područja života, a svetlo dva puna Meseca nam osvetljava put.

 

U subotu, 31. oktobra obasjaće nas pun Mesec na 8′ Bika, na istom stepenu na kojem se i nalazi Uran. Pa ako ste do sada imali osećaj da se sve ubrzava, ako vam se činilo da imate onaj osećaj hitnosti i užurbanosti, ovaj će ga pun Mesec još više pojačati.

 

Budući da će biti blizu Zemlje biće sve veći i sjajniji. Uživajte u njegovoj svetlosti.

 

 

Ovaj pun Mesec simbolizuje sigurnost, novac, način na koji raspolažemo sa imovinom, sa onim što smo stekli i što zarađujemo radom. On nam govori koliko smo svesni svojih unutrašnjih resursa i vrednujemo li ih objektivno. Koji su nam talenti, znanja i veštine, možemo li ih uspešno kapitalizovati. S druge strane stoji Sunce u Škorpiji. Dok Bik zastupa ‘moje’, Škorpija govori ‘ovo je naše’. Aktivira se područje imovine drugih ljudi, dugova prema drugima ili bankama, resurse koje delimo s drugima (vlasništvo, novac, nasleđe).

Šta je moje, a šta naše ili tvoje?

 

Uran svemu dodaje električnu kvalitetu. Nešto se naglo otkriva, ubrzava, nemamo više prostora za odgađanje. Uvidi i promene dolaze poput munje, naglo i neočekivano. Istina se pokazuje, a mi smo pozvani da biramo slobodu i otrgnemo se iz okova koji nas drže na mestu. Naša se stvarnost munjevito menja.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

makonda-tracker