veoma snažan

RETKI PLAVI MESEC POJAVIĆE SE NA NEBU 31. OKTOBRA: Astro prognoza za SVAKI ZNAK ― uticaće na nas VIŠE NEGO ŠTO MISLIMO!

0

Uskoro će se na nebu pojaviti retki plavi Mesec ―može da utiče na vas više nego što mislite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U 2020. godini pun Mesec pojaviće se 31. oktobra, na Noć veštica.

 

Astrologija kaže da retki plavi Mesec koji će se pojaviti 31. oktobra može da utiče na vas više nego što mislite, piše Stil.

 

"Tačno u trenutku punog Meseca, Uran će biti na istom stepenu kao i naš prirodni satelit. Uran je planeta promena, slobode i ponovnog pronalaska. Uzdrmaće nas i dati priliku da odbacimo stare obrasce. Uran traži od nas da se probudimo i otvara vrata promenama za svaki znak Zodijaka", kaže astrolog Hajdi Rouz Robins.

 

 

Neka vam zvezde budu vodilja i saznajte kako će ovaj retki fenomen uticati na svaki horoskopski znak!

 

Ovan

Poznato je da Ovan ima jake ambicije i sve ulaže u karijeru. "Ovaj pun mesec uzdrmaće vaše ritmove i rutine. Šta zaista cenite? Obavezno provodite vreme radeći ono što volite, a ne samo ono što donosi korist", poručuje Robins.

 

Bik

Bik voli kućnu udobnost, ali to ih definitivno ne čini lenjim. Ako ništa, ovaj horoskopski znak želi da nauči kako da zaradi više novca i sreću pronalazi u predmetima oko sebe. "Dajte svom preduzetničkom duhu energiju. Šta želite da pokrenete? Ovaj pun Mesec aktivira vatreniji pristup načinu na koji radite svoj posao", savetuje astrolog.

 

Blizanci

Poznato je da su Blizanci dobri govornici koji gotovo pucaju od kreativnosti, radoznalosti i ideja. Ima smisla da prognoza za plavi Mesec bude kreativna strana ovog vazdušnog znaka, sa fokusom na produktivnost. "Ovaj plavi Mesec aktivira vašu maštu. Uživajte i pustite talentima da vas vode. Zaronite u carstvo svojih snova i vizija. Neka vaša umetnost prednjači", savet je astrologa za sve Blizance.

 

 

Rak

Rak voli svoje prijatelje i porodicu, a ovaj pun Mesec učiniće ih još važnijim. "Ovaj pun Mesec traži od vas da aktivirate svoja prijateljstva i zajednicu. Poziva vas da izađete iz zone komfora i otkrijete nešto novo", poručuju vam zvezde.

 

Lav

Lavovi su puni ponosa. Najbolji kompliment koji možete dati ovom znaku jeste "Divim se tvom samopouzdanju". Ovo samopouzdanje će vam pomoći i u poslu. „"Ovaj pun mesec je sjajan za podsticanje vaše karijere. Izložite svoje ideje. Razmislite o novim poslovima. Promenite nešto. Skupite hrabrost za inovacije", kaže Robins.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker