astro prognoze

U SUKOBU JE ČAK ŠEST PLANETA: Evo zbog čega nas narednih dana čeka NAPET period i koji datumi su NAJKRITIČNIJI

0

Napeti aspekti, rizik i teška energija — mnoge stvari se bude u danima pred nama!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U predstojećim danima aktivira se jaka energija koja traži mirno i savesno postupanje, a istovremeno nas suočava sa nekim okolnostima u našem životu koje trebamo prihvatiti i rešiti.

 

Sve počinje u petak, a nastavlja se u subotu kada se Mesec u Raku suprotstavlja Saturnu, Jupiteru i Plutonu u Jarcu, a sve to prati retrogradni Mars u Ovnu i Sunce u Vagi. Reč je o aspektu koji je jedan od najizazovnijih jer obuhvata šest planeta koje su u sukobu.

 

Mesec u Raku uzdiže naše emocije, ranjivost, setu, sećanja, donosi promene u domu i porodici. Nasuprot stoje planeti u Jarcu (odgovornost, autoriteti, posao) koji ne daju da se prepustimo toj plimi osećaja, već smo ih skloni potiskivati i kontrolisati iz straha. Treba nešto prihvatiti, dopustiti, razumeti ali imamo utisak da ide protiv nas pa smo u grču jer ne znamo koji je ishod.

 

 

U celu tu dinamiku upliće se Sunce u Vagi koje silno traži ravnotežu i baca fokus na našu vezu, brak, odnose uopšteno, dok retrogradni Mars u Ovnu želi zaštiti sebe i izboriti se za ispunjenje vlastitog mesta u toj priči, ali pomalo je zbunjen i smušen jer je retrogradan.

 

Uz sve to Merkur u Škorpiji lagano usporava da bi 14. oktobra krenuo retrogradno.

 

Takvi aspekti biće prisutni narednih desetak dana, s tim da su petak i subota (9. i 10.10) naročito intenzivni.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker