astrolozi upozoravaju

DANAS KREĆE RETROGRADNI MARS I TRAJAĆE ČAK 2 MESECA: Ovi dani su kritični i donose nevolje!

0

Mars je povezan sa arhetipom ratnika. Utelovljuje akciju, impulsivnost, odlučnost, agresivnost

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svake dve godine Mars počinje da se kreće unazad i ovaj tranzit traje oko dva meseca. Retrogradni Mars u Ovnu 2020. godine dogodiće se između 9. septembra i 15. novembra 2020.

 

Kada se planeta kreće retrogradno, astrolozi uvek upozoravaju da je bolje izbegavati neke akcije.

 

Kritični dani:

9. septembar

28. septemba do 1. oktobra

7. oktobar do 12 oktobra

14. novembar

 

Mars je povezan sa arhetipom ratnika. Utelovljuje akciju, impulsivnost, odlučnost, agresivnost. Mars se povezuje i sa seksualnošću - ne u ljubavnom aspektu, već sa željom i instinktom.

 

Iako Mars predstavlja nove cikluse, kretanje napred, kada se kreće unazad pokazuju nam da moramo da usporimo i budemo vrlo pažljivi u vezi sa svojim delovanjem tokom ova dva meseca

 

Mars vlada principom samoodbrane, ali ako se preokrene može da se pretvori u ratobornost i razdražljivost. Preseljenje u novu kuću, novu kancelariju ili nešto slično se ne preporučuje. Zbog uticaja Marsa na seksualnost, može doći do novih seksualnih avantura, ali nije dobar trenutak za pronalaženje novih partnera ili započinjanje veze.

 

Tokom ove retrogradne faze sve je u laganom ritmu. Ne preopterećujte se.

Retrogradni Mars u Ovnu 2020. godine se dešava posle 32 godine i proći će 47 godina pre nego što se ponovi, 2067. Zbog toga bi trebalo da se iskoristi energija koju ovaj period poseduje.

 

Retrogradno kretanje: 11. septembra; Direktno kretanje: 15. novembra. Za dva meseca

 

Dva meseca, između 11. septembra i 15. novembra, retrogradni Mars u Ovnu 2020. godine uticaće na svaku osobu u različitim nivoima i aspektima njenog života. Mars u Ovnu se fokusira na našu moć, shodno tome, svaka osoba će nekako videti ovaj aspekt kako prolazi kroz neke refleksije i transformacije od septembra do novembra 2020. Moraćete da preuzmete odgovornost za svoj život.

 

Energiju koju možete da osećate mogu biti distrakcija, bes, pa tako mogu da se iznedre neki problemi i tuče, ali osećaće i pozitivnu energiju, a ako se fokusirate i savladate sav bes možete rešiti sve probleme.

 

Šta treba da radite

 

Ne odgovarajte na izazove;

Ne žurite;

Radite na pronalaženju rešenja;

Budite fleksibilni prema promenama;

Čuvajte se;

Vodite računa o svom zdravlju, posebno u vezi sa glavom.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker