obavezno probajte

NOSITE SVOJU I PRIVUĆI ĆETE LJUBAV I SAMOPOUZDANJE! Ovo su SREĆNE BOJE za svaki od horoskopskih znakova

0

Svaki znak ima boju koja mu donosi sreću, prosperitet i osećaj moći, evo koja je vaša!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima jedinstven karakter, samim time i poteškoće kada su u pitanju ljubav, posao pa i novac. "Boje moći" su boje koje omogućavaju da izmenimo način na koji se ponašamo ili osećamo, piše Mondo.


Ako ih nosimo ili se njima okružimo, čak ne ni svakog dana, one će "pojačavati" naše najbolje karakteristike i činiti nas uspešnijim i srećnijim.

Evo koja je boja svakog horoskopskog znaka!

 

 

Ovan

 

Ovnova boja je crvena, strastvena i vatrena. Stavite je u spavaću sobu, kupite crvenu tašnu ili crveni komad garderobe kada vam je potrebno još pozitivne energije.


Bik

 

Zelena kao simbol prirode i ravnoteže, Bikovima donosi napredak i stabilnost u svakodnevnom životu.

 

Blizanci

 

Žuta je jasna i "glasna", simbolizuje radost i sreću, a Blizanci bi trebalo da je nose kada se osećaju blokiranim iz nekog razloga. Probudiće radoznalost, kreativnost i sposobnost rešavanja problema.


Rak

 

Srebrnosiva kao detalj omogućava Rakovima da se uzdignu iznad neke neprijatne situacije, ali i da privuku ljubav i nežnost u svoj život ukoliko se osećaju kao da im je svega "preko glave".

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia

Lav

 

Naravno da je boja kraljevskog znaka zlatna! Zlatni detalji ili nakit omogućavaju Lavu da se oseća moćnije i "opasnije", kad mu je potrebna dodatna doza samopouzdanja.

 

Devica

 

Ako Device žele da se fokusiraju na sebe, da otklone brige i posvete se najvažnijim stvarima, trebalo bi da se okruže tonovima zemlje ili šume. Device, možete da birate između tamnih nijansi zelene ili smeđe boje.

 


Vaga

 

Šarmantne, društvene Vage takođe imaju dve opcije. Svetloplava će im doneti smirenost, dok će roze pojačati njihov osećaj ljubavi i posvećenosti drugima kada im je to potrebno.


Škorpija

 

Crna je boja koja Škorpije štiti, čini da se osećaju moćnije, ali im pospešuje i sposobnost razmišljanja i zaključivanja.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia

Strelac

 

Ljubičasta je boja koja Strelcu "pročišćava" um. Strelčevi koje nešto muči, makar i ne znali tačno šta je, trebalo bi da se okruže ljubičastom bojom koja će ih vratiti u fokus i omogućiti im da nađu kreativno rešenje za to što ih muči.


Jarac

 

Svedene nijanse, blaga smeđa ili siva, boje su koje kod Jarčeva bude praktični deo karaktera. Drugima su možda "dosadne", Jarcu su baš ono što je potrebno kada želi da podigne samopouzdanje.

 

 

Vodolija

 

Jarke nijanse plave bude najbolje u ovom znaku. Vodolije, plava odeća ili detalji po kući podsetiće vas na mirnije tokove, duboka jezera ili lagune, i vratiće "tok" vaših zbrzanih misli pod stresom u preko potrebnu ravnotežu.

 

Ribe

 

Svetlozelena pojačava sve prirodne talente Riba. Potražite posebno blede, pastelne nijanse, ukoliko ste pod stresom. One će u vaš život doneti inspiraciju, mir i utehu koja vam je potrebna.

 

makonda-tracker