uvek su tu

AKO STE BLISKI S NJIMA, VI STE SREĆNA OSOBA: Pripadnici ovih horoskopskih znakova su PRIJATELJI ZA PRIMER

0

Oni pružaju najviše podrške, uvek su tu da nas bodre i "podignu". Da li ste među njima ili je možda vaš blizak prijatelj rođen u nekom od ovih znakova?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Neke osobe su uvek tu za vas, a neke nikad ne žele da vas podrže. Ipak, uvek nam kao prijatelji prijaju ovi prvi jer nas podstiču da nikad ne odustanemo.

Zato bi trebalo da svako ima neku osobu rođenu u tim znacima, da bi lakše prošla kroz teške trenutke, piše Mondo.

 

Ovan

 

Osobe koje su rođene u znaku Ovna uvek su tu za druge ljude.

 

Izgleda nekad kao da samo misle na sebe, ali to nije tačno. Oni vole da svi oko njih budu dobro, da budu uspešni, da im sve ide kako treba. Ovan to otvoreno kaže.

 

Možda nije baš od pomoći, možda nije idealan saradnik, ali kao podrška je uvek tu. Kad nemate motivaciju da nastavite dalje, kad je teško, samo pozovite Ovna i nabrojaće bar deset razloga zašto da ne odustanete od bilo čega i kako da izgurate sve do kraja.

 

Strelac

 

Uvek optimističan Strelac ne zna šta je to ne, šta ne može, nego misli da je uvek sve moguće.

 

Oni su kao neka velika deca koja smatraju da se sve želje ostvaruju uz manji ili veći napor. Zato kad pitate Strelca kako da nastavite dalje s obavezama, poslom, problemima koji nikako da se reše on će da dođe, da vam napiše plan, da kaže kad I kako biste mogli šta da odradite, a da na kraju to čak i ne izgleda naporno.

 

Budite srećni ako imate ovakvu osobu pored sebe, jer ako ništa drugo, bar ne zna za nemoguće i taj entuzijazam može da prenese na vas.

 

foto: Profimedia

Lav

 

Harizma kojom zrači ovaj znak je neizmerna.

 

On daje sve od sebe da ne prođe nezapaženo nigde, ali iako čak I ne veruje u neku vašu ideju on će da kaže da je to dobro i da podrži. Ipak, bolje je i tako nego da ne obrati pažnju na to što vas muči. Možda će da obeća pomoć, nekad neće da ispuni svoja obećanja, ali ako neko zna osobu koja može da pomogne vama to je Lav.

 

On voli uspešne ljude oko sebe i takvima se okružuje, pa zato će da se se potrudite da bude sve u redu sa vašim planovima jer mu je i bitno, a i drago kada neko uspe. Odustajanje nije opcija nikada.

 

 

makonda-tracker