IZABERITE PAMETNO

KOMBINACIJA ZNAKOVA KOJIMA ĆE VEZA BITI NAJVATRENIJA: Saznajte ko je vaš IDEALAN partner prema horoskopu!

0

Uzbudljiva avantura očekujte sa baš ovim znakom!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako ste spremni da se ovog leta zaljubite “najjače” do sada, poslušajte savete astrologa i saznajte sa kojim znakom će vam veza biti najvatrenija.

 


Strelac i Blizanci

 

Ova dva znaka se privlače na svim poljima. Fizički su kao stvoreni jedno za drugo. Obožavaju duge razgovore, Blizanac je malo površan i voli da ogovara, Strelac je pošten i temeljan. Blizanac je uvek spreman za akciju, Strelca je teško naterati da se pokrene i promeni rutinu, ipak kada je sa Blizancem Strelac postaje pravi pustolov.

 

Bik i Škorpija

 

Prema astrolozima, Bika niko ne može tako jako seksualno da privuče kao Škorpija. Ako se spoje mogu danima da budu zatvoreni u spavaćoj sobi. Sve u vezi će im delovati fatalno. Ipak, kada izađu među prijatelje videće da se veoma razlikuju, Škorpija je prebrza za Bika, a Bik previše pasivan za Škorpiju. Ako su spremni na promene, veza će im sigurno uspeti.

 

Jarac i Rak

 

Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Hladan Jarac ne može da odoli emotivnim izlivima Raka. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu, nadopunjuju se. Ipak, ako Rak postane previše “cmizdrav” i počne da kuka da ga Jarac ignoriše veza lako može da se završi. Ako nađu zajednički jezik, mogu da ostanu zajedno godinama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker