astro prognoze

POSEBNO UTIČE NA POLJE LJUBAVI I ROMANTIKE! Venera je u post-retrogradnoj fazi, evo šta možemo očekivati (do 6. avgusta)

0

Ovako će Venera u post-retrogradnoj fazi uticati na emotivne odnose!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Umirite svoju prošlost kako ne bi urozila vašu budućnost.

 

Venera, planeta ljubavi, završila je svoj post-retrogradni hod 29. jula 2020. godina i završava određena poglavlja u našem životu, naročito ona u emotivnim odnosima.

 

Venera je od maja meseca bila u retrogradnoj fazi u znaku Blizanaca. Ovaj aspekt je naročito nepovoljno uticao na našu komunikaciju i ograničenu sposobnost da iskažemos vpoje emocije. Takođe, bilo je teškoća pri izboru životnog puta i pomirenja i otpuštanja prošlosti.

 

 

Kako će Venera u post-retrogradnoj fazi uticati na naše odnose?

 

Venera je planeta koja utiče na polje romantike, ljubavi, lepote, finansija i ličnih vrednosti u odnosima. To znači da kada Venera promeni znak ili krene retrogradno, osetićemo najviše promena u navedenim sferama.

Sada kada je napustila retrogradni hod, vreme je da nastavimo da koračamo svojim putem. Putem ličnih želja.

 

Mnogim lekcijama Venera nas je dobro naučila u svojoj retrogradnoj fazi i sada je vreme da napredujemo.

 

Tokom prethodnih par meseci imali smo mnogo nejasnih informacija, a sada imamo kompletnu sliku u glavi i šansu da napravimo sledeći korak.

 

Od 29. jula Venera nam pomaže da prekinemo vezu sa prošlosti i zaboravimo na stare emotivne rane, naročito u ljubavnim odnosima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker