astro

HOROSKOP ZA POSLEDNJI MLAD MESEC, ALI I POMRAČENJE SUNCA: Iskoristite na najbolji način energiju 26. decembra

0

Budući da je ovo poslednji mlad Mesec u 2019. godini, pravo je vreme da se oprostimo od starog i prihvatimo nešto novo.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Budite otvoreni za kreativnost i omogućite inspiraciji koju donosi ovo posebno vreme da uđe u vaš život. Sada je vreme da zasadite seme onoga što želite videti da se ostvari u vašem životu u narednoj novoj godini, piše Lepa i srećna.

 

Mlad Mesec 26. decembra je poslednji je mlad Mesec u 2019. godini i nosi čarobne blagoslove. 26. decembra takođe imamo i pomračenje Sunca koje se odvija na 4. stepenu Jarca u konjukciji sa Jupiterom i trigonu s Uranom.

Pomračenje Sunca poput mladog Meseca otvara portal višim nivoima svesti. Pomračenje Sunca donosi uzbudljiv napredak i početak, otvara nam vrata koja su prethodno bila zaključana, i pomažu u uspostavljanju tema za sledećih šest meseci.

 

 

Dakle, umesto da pokušavamo ostvariti svoje ciljeve, bolje je zastati, sačekati i otvarati se kosmičkoj mudrosti koja će se spustiti na nas. Ako ste na pogrešnom putu, pomračenje će protresti stvari umesto vas. Može doći i do male dezorijentacije, ali na kraju je to za najbolje i najviše dobro.

Pomračenja imaju mogućnost da nas "gurnu" u potpuno nove energetske prostore i situacije, bez ikakvih nagoveštaja, ali ovogodišnja poslednja biće pozitivna zahvaljujući povoljnim aspektima Jupitera i Urana.

 

Možemo da upotrebimo ovu skladnu energiju pomračenja da oprostimo, iscelimo, postavimo granice i pokažemo saosećanjei ljubaznost.

Energija Jarca nije najekspresivnija ili emocionalna. Praktična je i voli da održava logične odnose. Međutim, ova će nam energija možda pomoći ovom trenutku...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker