astro

POČINJE RETROGRADNI MERKUR I NAJBOLJE JE DA SE NE BAVITE ŽIVOTNIM PITANJIMA: Evo šta čeka svaki horoskopski znak od 8. JULA!

0

Sada je najbolje odložiti projekte od životne važnosti i baviti se svakodnevnim stvarima. Merkur se kreće od 08.07. do 19.07. kroz Lava, a od 19. do 01.08. kroz Raka i posle nastavlja direktan hod kroz Raka, sve do 11.08. Evo kako će uticati na pojedinačne znakove Zodijaka!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

Kod vas je dosta povoljna prilika u prvoj polovini meseca, samo morate biti oprezni da ne donosite nikakve odluke ishitreno. Ovaj retrogradni tranzit Merkura vama može doneti dobitak sudske parnice ili ako vam duguju neki novac, baš sada vam može biti vraćen.

Dok Merkur bude u Raku onda treba dobro proveriti informacije, poslovne saradnike i sve osobe oko sebe da ne dođe do prevare.

 

DEVICA

Vaš je vladar Merkur pa će na vas dosta uticati, posebno kada su vaše misli u pitanju. Mnoge Device sada mogu rešiti svoje probleme na poslu ili neki sudski proces.

Sada je vreme da tražite povišicu na poslu ili da radite i ulažete novac jer se ne preporučuje da se samo čuva, onda se baš dogodi nešto što izaziva iznenadni trošak.

 

 

VAGA

Kod vas sve dok retrogradni Merkur bude tranzitirao kroz Lava do 19. jula, vi možete proći s manje muke na nekim životnim poljima i u komunikaciji, a kada se vrati u Raka od 19. pa na dalje, onda vam sigurno neće biti lako, posebno na poslu gde dobivate uvid u to ko su vam zaista prijatelji.

Čak je i Venera u Raku pa će biti brige oko partnera s ukućanima i uopšteno s emocijama i prijateljstvima.

 

ŠKORPIJA

Kako Merkur utiče na govor, ponašanje i odnose onda bi trebalo dobro paziti dok bude tranzitirao kroz Lava. Može doći do problema kada je vaše ponašanje u pitanju.

Mogući su nesporazumi na poslu kao što su otkazivanja ili odgađanja dogovora, pristizanje kazni na koje ste zaboravili, dok neko rešenje može biti napokon u vašu korist kada se Merkur vrati u Raka. Onda možete ispravljati greške.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker