dekada u kojoj ste rođeni otkriva sve

NAJPRECIZNIJI HOROSKOP NA SVETU: Egipćani su verovali u ovih 36 ZNAKOVA - saznajte koji je vaš i šta on govori o VAMA!

0

Najtačniji horoskop na svetu ima 36 znakova - koji je vaš?

foto: Profimedia

Duh Zerukut

23.9. – 2.10.

 

Duh Zerukut daje ljudima rođenim u ovoj dekadi iskrenu, pravednu i uravnoteženu prirodu. Ti se ljudi često kolebaju kako treba da postupe u određenoj situaciji, jer im je teško da izaberu jednu stvar kad znaju da ne mogu svima da udovolje. Možda im u tome može pomoći tihi glas njihove savesti, čiji poziv je znak da pre treba da slušaju svoju intuiciju nego razum, koji im osigurava samo prividnu objektivnost. Tek kada spoznaju da ništa nije idealno, mogu postići i savršen unutrašnji sklad. Ovo su iznad svega pošteni ljudi, pa karijeru grade isključivo na temelju vlastitih zasluga. Za partnera traže samostalnu i inteligentnu osobu koja će da ih razume i motiviše i s kojom će da izgrade prijateljski odnos.

 

Duh Aterihizis

3.10. – 12.10.

 

Humani su i puni razumevanja prema drugima. Njihova najveća nevolja je u tome što se uplaše kad god stoje pred izborom. Zaobilaze donošenje odluka i rado se prepuštaju tuđem vođenju, makar bilo i loše. Sukob između subjektivnog i objektivnog koji se u njima odvija neprestano blokira želju da zauzmu bilo kakav stav. Zbog toga izuzetno poštuju autoritet drugih osoba i izvrsno se snalaze u zanimanjima koja zahtevaju red i hijerarhiju. Imaju razvijen osećaj dužnosti, ozbiljni su, strpljivi i odgovorni. Budući da poprilično zavise o okolini, moguće je da im život prođe onako kako to drugi žele. Pošto su društveni i željni pažnje, ne mogu živeti sami, ali pri izboru partnera imaju visoke kriterije.

 

Duh Arpion

13.10. – 22.10.

 

Privlači ih lepota u svim svojim oblicima. Kroz život prolaze tako što se trude da ne primete ništa ružno, neodgovorno i sirovo. Svoju senzualnost i maštu puštaju na volju, birajući za sebe uvek samo najbolje. Ugađaju svojim strastima i ne razmišljaju previše o tuđim osećajima. Izuzev svog posla ništa ne shvataju dovoljno ozbiljno i gube se u površnostima. Ako im u životu krene loše, često postanu teatralni, a ponekad će time i sebi nauditi. U partnerskom odnosu može ih zadržati razumna osoba koja zna da ih usmeri, ostavljajući im pritom dovoljno slobode.

 

Duh Sentacer

23.10. – 2.11.

 

Duh Sentacer dao je ljudima koji su rođeni u ovoj dekadi jaku osobnost i magnetski šarm. Oni nepokolebljivo dostižu ciljeve koje su zamislili i ne priznaju nikakve prepreke. Nisu sentimentalni i mogu da budu i okrutni ako je potrebno. Iako uglavnom uspeju da se materijalno obezbede, nerado troše stečeni novac, čak i na vlastite užitke. Retko sklapaju trajna prijateljstva, proučavajući, analizirajući i u svakom odnosu neprestano tražeći skrivene motive. Skloni su depresiji i da se osamljuju. U partnerstvu im je važnija fizička privlačnost. Ne opterećuju se emocijama, ali ne opraštaju prevaru.

 

 

Duh Tepisenti

3.11. – 12.11.

 

Imaju impulsivni karakter. Često menjaju raspoloženje, ponašajući se poput iznenadne oluje – idu iz jedne krajnosti u drugu, od euforije do depresije. Nemaju dovoljno strpljenja da bi saslušali tuđe mišljenje, čak i onda kada su svesni da će od toga imati više štete nego koristi i da će na taj način sebi stvoriti neprijatelje. Imaju velike intelektualne potencijale, pa ako nauče da pozitivno usmere svoju veliku energiju, sposobni su da postignu zavidne rezultate. Kada naiđu na osobu koja im se sviđa, spremni su dugo i maštovito da se bore za njenu naklonost. U odnosu prema deci su zahtevni i skloni pridikama i moralisanju.

 

Duh Senciner

13.11. – 22.11.

 

Privlačni su i oslobođeni predrasuda. Njihovi stavovi su jasni i pročišćeni, ne podnose lažno moralisanje, primitivizam, zavist i ogovaranje. Smatraju da svako ima svoj životni put i ne osećaju se prozvanim da bi ikom sudili. Umesto da osude nekoga, uvek će nastojati da mu prvo pruže pomoć i razumevanje. Ponekad se osećaju kao da su neshvaćeni, zbog čega se lako i brzo uvrede, ali u duši su humani i sposobni da se brinu o slabima i nemoćnima. Kroz život su više vođeni strašću nego razumom, pa često pate jer za partnere biraju pogrešne osobe. Od partnera očekuju da im se apsolutno posveti i da se brine za njih u svakom pogledu. Prema deci su pažljivi, velikodušni i podsticajno usmereni.

 

Duh Erenio

23.11. – 1.12.

 

Takmičarske su prirode i vole da se dokazuju. Iako u svemu žele biti najbolji, izuzetno cene poštenje i pozitivnu konkurenciju. Nisu zavidni i iskreno se dive boljim i uspešnijim od sebe, ujedno se trude da od njih nešto i nauče. Radoznali su, prilagodljivi i otvoreni prema svim mogućnostima. Rado pomažu ljudima, ali za to očekuju hvalu i priznanje. Događa im se da se razočaraju u prijatelje što koriste njihovu velikodušnost i dobru volju zbog koje se čini da su uvek na raspolaganju. U ljubavi su slobodni i nezavisni. Beže od emotivnog vezivanja. Brak za njih predstavlja nužno zlo, a prema deci se odnose ravnopravno i prijateljski.

 

Duh Sagen

2.12. – 11.12.

 

Vole društveni život, promene, pustolovine i sve što im pruža izlazak iz svakodnevne rutine. Idealan život zamišljaju kao kombinaciju stalnih izazova i izleta u nepoznato. Iako deluju bezbrižno, pa čak i lakomisleno, nikada neće da rizikuju ako nisu sigurni da će se iz toga izvući. Optimisti su u svim životnim situacijama, pa se zahvaljujući svojoj unutrašnjoj snazi mogu da snađu u svemu što ih zadesi. Rado pomažu drugima, no i sami znaju da zatraže pomoć kada im je potrebna. U ljubavi su skloni melanholiji, uvek traže idealnog partnera. No, sposobni su da uđu ući i iz interesa, jer im je materijalna sigurnost na prvom mestu i nesrećni su ako žive u oskudici.

 

Duh Kenen

12.12. – 21.12.

 

Duh Kenen daje ljudima jednostavan i pristupačan karakter kojim osvajaju sve oko sebe. Oni su iskreni i svesni toga da nisu idealni, ali ni ne pokušavaju to da budu. Pošteno priznaju svoje mane i slabosti, čime izazivaju naklonost okoline, koja ih prihvata takvima kakvi jesu, ujedno im pomažući i opraštajući im greške koje čine iz nemoći. U poslu nisu posebno ambiciozni. Kako mogu da budu prevrtljivi i često menjaju područje interesa, najbolje bi bilo da se ne oslanjaju na vlastite instinkte glede posla jer su oni obično loši. U privatnom životu su humani, raspoloženi i otvoreni. Suprotni pol ih voli i lako se u njih zaljubljuje jer su lepi, zabavni, komunukativni i realistični.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker