astro

NJIHOVA VEZA POČNE STRASTVENO I SKLADNO, ALI NE ZAVRŠI SE DOBRO: Ljubav ovih astro parova najčešće NEMA SREĆAN KRAJ!

0

U početku se lepo slažu, ali kasnije se sve promeni...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Raskid je bolniji ako je veza bila dobra i skladna. Ipak, neki horoskopski parovi neko vreme dobro funkcionišu. U početku kao da su stvoreni jedno za drugo, ali nakon nekog vremena veza ipak propadne.

 

1. Bik i Vodolija

 

Na prvi pogled čini se da je veza između ova dva horoskopska znaka savršena. Međutim, i Vodolija i Bik su jako tvrdoglave osobe. Teško im padaju kompromisi i retko se mogu dogovoriti nešto kako treba. Njihova tvrdoglavost stoji na putu dugotrajnoj vezi.

 

2. Ovan i Rak

 

Ovan i Rak imaju strastvenu vezu. Prva faza zaljubljenosti je vrlo intenzivna. Kako prolaze mjeseci ili godine, ljubav često kopni. Rak je nakon nekog vremena previše senzibilan za temperamentnog Ovna. Na kraju oboje shvate kako nisu jedno za drugo.

 

 

3. Blizanci i Rak

 

Čudna kombinacija, ali često se događa da se zaljube. U početku veze čini se da je ljubav savršena, ali onda se počnu pojavljivati različite karakterne crte. Rakovi su osećajni i vrlo senzibilni, a Blizanci su poznati po svojoj krutosti. A to jednostavno ne ide zajedno…

 

4. Rak i Vodolija

 

Vodolija neće dugo izdržati u vezi s Rakom. Rak joj se neće nikada moći dovoljno približiti pa ova veza - nakon kratke faze zaljubljenosti - brzo doživljava propast.

 

5. Lav i Bik

 

I Lav i Bik imaju snažne ličnosti. U početku je veza vrlo temperamentna i strastvena, ali to traje tek neko vreme. Nakon nekoliko meseci ili godina će različita zanimanja i potrebe uzrokovati brzi prekid veze. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker