astro

HOROSKOP UTIČE I NA VAŠ LJUBAVNI ŽIVOT: Saznajte kom tipu muškarca vaš znak jednostavno ne može odoleti!

0

Svako pada na drugačije osobine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bilo da verujete u nju ili ne, astrologija je zabavna jer svi volimo da čitamo o sebi.

 

Svaki put kada pročitate horoskop, rađa se u vama znatiželja da li će vam se ostvariti baš ono što tamo piše. A posebno je zabavno čitati šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu. I ko zna? Možda i postoji zajednička nit koja povezuje znak sa momcima sa kojima izlazimo. Ovo su osobine koje horoskopski znaci pokazuju kada je biranje momaka na koje "padamo" u pitanju.

 

Ovan

Obično nekako uvek "padnete" na brižne i šarmantne momke, ali često oni traže više vremena i energije nego što ste spremne da im pružite.

 

Bik

Strastveni muškarci su oni su koje prvo primetite, jer se divite ljudima koji imaju čvrste principe. Samo se nadajte da oni nisu tvrdglavi kao vi, jer to gotovo nikada ne završi dobro.

 

Blizanci

S obzirom da ste i sami takvi, privlače vas harizmatični i avanturistički nastrojeni muškarci, koji su u mogućnosti da se nose sa vašim životnim stilom, koji je prilično užurban i raznolik.

 

Rak

Rakovi imaju tendenciju da za partnere biraju harizmatične osobe koje će im pružiti određeni stepen emocionalne stabilnosti, jer su i sami vrlo emocionalni. Tako će se ovaj znak često zaljubiti u kolegu s posla, kog će viđati svakodnevno, imati poverenja u njega i znati da će on baš uvek biti tu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker