astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. APRIL: Ovnovi, spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se DOPADA

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

POSAO: Ukoliko imate želju da promenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoja osećanja osobi koja vam se dopada i nadate se pozitivnom odgovoru, ali nemojte da se razočarate i ako ne bude tako.

ZDRAVLJE: Odlično stanje.

 

BIK

POSAO: Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rešićete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva.

 

 

BLIZANCI

POSAO: Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za upoznavanje i flert. Mada se možda još ne osećate tako, došlo je vreme da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

 

RAK

POSAO: Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini.

LJUBAV: U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete prema svom partneru. Time činite da se on oseća kao da mu ne verujete.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker