da li ste se našli?

Ovako se ponašaju horoskopski znaci kada se napiju: Rak se odmah upušta u flert, Bik postaje sve bučniji, Lav poriče da je pijan!

0

Svako pije na svoj način, a to posebno važi za znakove Zodijaka

u pijanstvu
u pijanstvufoto: Profimedia

Ljudi obično kad se napiju gube kontrolu i slobodnije se ponašaju, ali svako na neki svoj način odaje znake pijanstva, pa tako i horoskopski znaci, prenosi Stil.

 

Ovan


Pod uticajemalkohola postaje brutalno iskren, čine se kako ga baš briga za sve, prilično je glasan i zabavlja se svojim "provalama". Zabavan je dok je pijan, a ima tendenciju i da zavodi nekoga koga je procenio kao zanimljivog - čitaj "fizički atraktivnog".

 

Bik


Na početku večeri su obično tihi i neprimetni, ali sa svakom čašicom ili čašom sve su glasniji. Bik se u pijanom društvu najglasnije smeje, sve mu je zabavno, a uticaj alkohola se lako uočava jer postaje sve nespretniji - ruši stvari, spotiče se. Alkohol mu obično podstiče i želju za jelom, ali mora da pazi da ne pomeša puno svega.

 

Blizanci


Pijani pripadnici ovog znaka zapravo se ne ponašaju ništa puno drugačije nego kad su trezni, eventualno su samo malo brži - brzo piju, brzo pričaju, prebacuju se s teme na temu, s čoveka na čoveka... Nemaju puno koncentracije, a ako im nešto smeta mogu biti i drski. Ipak, mozak im i dalje radi u pijanstvu, pa su im opaske i komentari na druge urnebesni.

 

 

 

Nastavak na sledećoj strani

makonda-tracker