astro saveti

Šta nam donosi Uran u Biku u narednih 8 godina i kako se prilagoditi njegovom hodu uz vežbe za buđenje energije

0

Kako biste sprečili pojačan nemir za vreme vladavine Urana u Biku, praktikujte ove lake vežbe za buđenje energije Uranovog energetskog centra.

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

S obzirom da je 15. maja 2018. godine Uran ušao u znak Bika i da će u tom znaku ostati sve do 2026. godine, saznajte kako da se prilagodite njegovom "hodu" u narednih osam godina, piše Sensa.

 

Vežbe za buđenje energije Uranovog energetskog centra:

 

1) DISANJE KROZ OSMU ČAKRU (nalazi se 5-6 cm iznad glave, tamo gde je oreol kod anđela). Ovu vežbu možete raditi u turskom sedu ili sedeći na stolici. Desnu šaku stavite na lumbalni deo leđa, kao oslonac. Dlan leve ruke podignite 5-6 cm iznad temena glave. Udahnite belu svetlost u osmu čakru i izdahnite boju koja se pojavi. Ponovite nekoliko puta. Udahnite srebrno-belu svetlost i zatim je izdahnite. Ostanite nekoliko trenutaka sa utiskom srebrne boje. Ukoliko poznajete lokacije preostalih sedam čakri u telu, možete uraditi i disanje kroz sve čakre, ako to želite.

 

2) PROMENA POLARITETA (za uklanjanje neželjenih emocija ili telesnih senzacija). Ako ne želite da radite celu vežbu disanja kroz osmu čakru, obavezno, pre vežbe promene polariteta, 3 puta udahnite belu svetlost u regiji osmog centra (5-6 cm iznad glave) i izdahnite boju koja vam ne treba. Ostanite u miru nekoliko sekundi i osvestite vaš problem. Razmislite da li je u pitanju emocija, fizička senzacija, nerazjašnjen odnos sa nekom osobom ili prema nekoj situaciji. Postavite sebi pitanja: gde se u telu nalazi problem, kakvog je oblika, boje, koliko je duboko, koliko je težak, koliko je star, kolikog je intenziteta na skali od 1 do 10? Kada ste sagledali problem iz svih uglova, osvestite u sebi ili naglas rečenicu: „Sve u Univerzumu je u stanju kretanja i ne postoji ništa što je statično“. Unutrašnjim vidom pogledajte vaš problem i snagom volje zarotirajte ga u suprotnom smeru, ili ga izvedite iz tela i zatim ga transformišite.

 

3) OŽIVLJAVANJE „PROCEPA“ Lako postajemo nervozni kada smo suviše mentalni i nemamo oživljen procep između tela i uma. Ukoliko imate izazovne odnose sa drugim ljudima, možete uraditi jednostavnu vežbu – umesto da pažnju držite na sebi ili na drugoj osobi, prebacite je na rastojanje izmedju vas. Odmah ćete osetiti lakoću, spuštanje energije ka potkolenicama i kolenima, kao i unutrašnje smirenje.

 

 

makonda-tracker