astro

Godišnji horoskop za 2018: Ovnovi, početak godine nije vaš period, Bikovi uspešna godina za ljubav

0

Ovnovi neće biti zadovoljni poslovnom situacijom, a slobodnim Rakovima je najbolje da takav status zadrže tokom ove godine

foto: Profimedia

 

LAV

 

Posao: Dragi Lavovi, biće ovo godina puna izazova za vas na poslovnom planu. Iako ćete beležiti odlične rezultate, vi ćete se truditi da oni budu mnogo bolji od toga. Imaćete određenih ideja koje ćete želeti da sprovedete u delo, ali morate da obratite pažnju da ne pogrešite sa nekom. Ova godina će vam doneti mnogo uspeha na poslovnom planu.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Vaša veza je veoma jaka i stabilna, a tokom ove godine ćete gledati samo kako da je još više unapredite. Između vas i partnera će se pojaviti određene nesuglasice koje ćete morati da rešite, ali ono što je veoma bitno jeste što ćete vi i vaša voljena osoba naporno raditi kako bi vaša veza imala svetlu buducnost. Nikakvih većih poteškoća na polju ljubavni nećete imati u naredoj godini, pa se možete prepustiti uživanju.

 

Ako ste slobodni: To što ste trenutno slobodni ne znači da ćete to biti još dugo. Naime, vi ćete već sredinom januara meseca ući u vezu sa određenom osobom, ta vaša veza će imati potencijala, ali ono što će biti potrebno jeste da uložite mnogo truda kako bi ona bila uspešna. Od vaših odluka i truda zavisiće budućnost te veze, kao i uspeh godine na polju ljubavi.

 

Zdravlje: Vi ste osoba koja veoma obraća pažnju na svoje zdravlje. Shvatili ste zapravo koliko je ono bitno, pa ste tome posvećeni. Što se tiče naredne godine nećete imati nikakvih problema, odnosno zdravstvena situacija će vam biti fenomenalna. Moći ćete da se posvetite mnogim drugim stvarima koje vas čine srećnim…

 

DEVICA

 

Posao: Drage Device, u narednoj godini ćete biti potpuno posvećeni da imate što uspešniju poslovnu godinu. Uložićete mnogo truda i rada, ali će vam se sve to isplatiti. Mogla bi ovo da bude najuspešnija godina na poslovnom planu do sada, za vas.

 

Ljubav: Ako ste u vezi: Imaćete dosta nesuglasica i otvorenih pitanja u vašoj vezi tokom ove godine. Mnogo tema za razgovor imate, a mnoge ste vešto izbegavali. Ove godine ćete pokušati da iskoristite da sve probleme i nesuglasice rešite, pa će vam većina godine proći u tome.

 

Ako ste slobodni: U toku naredne godine treba da budete oprezni. Imaćete nekoliko ponuda koje uopšte neće biti za vas, pošto vas te osobe neće usrećiti. Znamo da vam izgleda kao dug vremenski period, ali treba da sačekate negde do maja meseca kada ćete dobiti pravu i vrednu ponudu za vezu.

 

Zdravlje: Zdravstveno stanje u toku ove godine će vam biti zadovoljavajuće. Ono će najviše zavisiti od vašeg raspoloženja. Ne očekuju vas neki preterano veliki zdravstveni problemi, ali će ipak biti manjih.

 

VAGA

 

Posao: Biće mnogo uspeha za vas na poslovnom planu u toku ove godine, nase drage Vage. Beležićete veoma dobre rezultate, a oni će vam dati motiv za dalji trud i rad. Veoma dobra finansijska situacija je takođe ono što vas očekuje u ovoj godini.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Imaćete dosta nesuglasica tokom ove godine. Partner će vam zamerati mnogo stvari, misliće da nemate dovoljno vremena za njega, odnosno da ste previše posvećeni poslovnom planu, a mnogo manje njemu. Moraćete da pronađete neko rešenje kako bi i on bio zadovoljan. Takvo njegovo ponašanje će trajti sve dok ne bude zadovoljan. Imaćete mnogo problema da rešite sve te situacije.

 

Ako ste slobodni: Ono što treba da vas raduje je to što ćete u novu godinu moći da uđete sa voljenom osobom kraj sebe. Imaćete ponudu za ulazak u novu vezu od jedne veoma zanimljive osobe. Odluka koju donesete odlučiće da li ćete imati uspešna narednu godinu ili ne.

 

Zdravlje: Tokom naredne godine zdravlje će vam biti promenljivo, nešto slično kao što vam se dešavalo u prošloj godini. Ono što će vam stvarati dosta problema jeste to što previše radite, a ne odmarate se dovoljno. Morate pronaći način da imate mnogo slobodnog vremena za odmor kako biste bili veoma dobrog zdravlja.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Drage nase Škorpije, biće ovo godina u kojoj ćete se veoma dobro ostvariti na poslovnom planu. Vi već sada važite za nekoga ko obavlja dobro svoj posao, a slično će se nastaviti tokom cele naredne godine. Beležićete pozitivne rezultate na poslovnom planu koji će vas činiti srećnom i uspešnom osobom.

 

Ljubav:

 

Ako ste u vezi: Ljubavna situacija će biti veoma povoljna za vas. Iako sada u vezi često imate nesuglasice, najviše zbog vašeg temperamenta, tokom naredne godine nećete uopšte imati razloga da burno ragujete, nećete imati razloga zbog toga što će situacija u vašoj vezi biti možda bolja nego ikada. Oko mnogih stvari ćete se slagati sa partnerom, što do sada nije baš bio slučaj. Sve u svemu, veoma uspešna godina vam predstoji…

 

Ako ste slobodni: Tokom ove godine će vam trebati mnogo strpljenja. Imaćete ponude na koje nikako nećete moći da pristanete, pa ćete morati da sačekate veći deo godine da prođe, kako biste dobili ponudu koja će biti zadovoljavajuća. Dakle, mnogo strpljenja, pa početak nekog novog životnog perioda u ljubavi.

 

Zdravlje: Biće ovo lepa godina za vas, što se tiče zdravstvene situacije, postojaće problemčići, ali ništa ozbiljno. Imaćete razloga za zadovoljstvo što se zdravlja tiče.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker