zvezde kažu...

Svaki dan na poslu vam je mučenje? Proverite koja profesija je idealna za vaš horoskopski znak

0

Mislite da ste "promašili" karijeru i odabrali pogrešan posao? Evo šta zvezde kažu o tome...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ovan

 

Ovan mora da bude najbolji u svemu što radi. Vredan je i daje svoj maksimum uvek. Voli da bude glavni pa ako ne može da napreduje, onda menja firmu. Najbolje bi bilo da radi sam, kao privatnik. Dobar je kao organizator, menadžer, sportista, trener. Bitno je da je radno mesto dinamično jer se on tu najbolje snađe.

 

Bik

 

Bikovi su stabilni i smireni. Oni se teško prilagođavaju i teško prave promene. Tu su gde jesu dok im je dobro. Materijalna strana svakog posla im je bitna, pa je to ono što može da ih natera na promenu ako nisu zadovoljni. Pokušaće da se bave nečim što vole da rade, umetnički poslovi, pravljenje nakita, dizajn, muzika - sve to spade u interesovanje Bika. Ali i ekonomija, bankarstvo, ugostiteljstvo su isto grane u kojima ćete naći najviše pripadnika ovog znaka.

 

Blizanci

 

Oni uvek mogu da rade dva posla. Ono što je sigurno je da oni moraju da rade neki posao gde se dosta priča. Najbolji profesori, predavači, turistički vodiči ili bilo šta što je njima zabavno je preporuka. Oni nisu stvoreni za statične poslove. Vole da podučavaju ljude.Dizajn i marketing su isto preporuka za njih.


Rak

 

Rakovi su tradicionalni i vole sigurnost. Vole da rade od kuće, to im baš prija. Najbolji pedagozi, vaspitači i učitelji su rođeni u ovom znaku. Odlični su u radu sa decom, rad u zdravstvu je preporuka, ali su oni i idealni ugostitelji. Ništa im nije teško ako će to njihovu porodicu obezbediti materijalno.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker