numerološki saveti

16. jul je sudbonosan dan: Evo šta danas MORATE upamtiti, a šta NIKAKO ne smete raditi

0

Dnevna numerologija otkriva šta nas očekuje 16. jula, a jednu stvar treba posebno da izbegnete!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Petak, 16. jul, prema numerologiji je zaista zanimljiv dan, ali donosi nam i brojne napetosti. Ovo nije lak dan, jer nećemo imati vremena da završimo sve što smo naumili. Numerolozi ističu da se energija svakodnevno menja i da svaki dan ima poseban broj sudbine koji utiče na nas i može nam otkriti šta nas očekuje.

 

Broj sudbine se izračuna tako što sve cifre datuma saberete i dodate mu redni broj dana u nedelji, pa svedete na jednocifren broj. Danas za 16.7.2021, to možemo uraditi ovako 1 + 6 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 24 ... 2 + 4 = 6.

 

Današnji vladar je broj Šest!

 

Šestica je broj koji pomaže ljudima da se kreativno, duhovno, intelektualno razvijaju. Ovo je povoljan dan za sticanje novih znanja, pokušaj promocije svojih ideja i pronalaženje novog izvora inspiracije. Glavni simbol ovog dana je lavirint, koji oličava prolazak puta od rođenja ideje do njene primene. Pokušajte više vremena da posvetite aktivnostima zbog kojih se ujutro probudite. Ne trošite energiju na beznačajne stvari i toksičlne ljude - nerviranje oko toga samo vam može ugroziti sreću!

 

Numerološki saveti za petak, 16. jul:

 

Pokušajte da ne plešete po tuđim melodijama . Radite ono što vam je važno i ne dozvolite da vas manipulatori i toksični ljudi prisiljavaju da radite ono što vam se ne sviđa.

 

Broj 6 doprineće rešavanju sukoba. Najvažnije je ponuditi rešenja za probleme, a ne rešavati stvari. Nametanje krivice poslednja je stvar koju treba da uradite 16. jula.

 

Ovo je idealan dan za traženje novog posla, novih hobija.

 

Nađite ravnotežu između posla i zabave. Ovo je sjajan dan za opuštanje i neobične slobodne aktivnosti. Zabavite se!

 

Upoznajte ljude. Nova poznanstva ne samo da će vas približiti pronalaženju sreće u ljubavi, već i pomoći u pronalaženju novih prijatelja.

 

Srećni kristali za 16. jul 29021. godine:

 

Aventurin - Ovaj kamen je element Vode i veruje se da pomaže prii donošenju važnih odluka i čini da postanete produktivniji u svojim kreativnim aktivnostima.

Ametist - To je mineral koji pročišćava um. Sa njim će vam biti mnogo lakše da se probijete kroz trnje do zvezda. "Trnje" u ovom slučaju biće neprijatne misli, strahovi, stereotipi.

 

 

makonda-tracker