astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. MAJA DO 6. JUNA: Zvezde su pripremile posebnu SREĆU za OVA 3 ZNAKA!

0

U narednom periodu pojedini znaci doživeće posebne momente sreće - neki će zablistati u punom sjaju kada je karijera u pitanju, dok će drugi doživeti najlepše trenutke na polju ljubavi. Saznajte da li ste među njima!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Zvezde su za narednu sedmicu pripremile najlepše trenutke za Vage, Vodolije i  Rakove. Proverite šta predviđaju vašem zaku!

 

OVAN

 

LJUBAV: Idućih par dana vaša ljubavna stremljenja biće uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemi treba li izaći ili se povući u svoj svet.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u vašoj karijeri. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite male brige i nervoze.

 

BIK

 

LJUBAV: Bićete sretni što vas drugi razumeju. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mestima ili onim povezanim s umetnošću.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više želeti godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislili da su gotovi. To će ih pomalo iznervirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

BLIZANCI

 

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezniji sa svojim šefovima.

 

RAK

 

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne žurite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker