astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čekaju zanimljive igre zavođenja (do 2. maja)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 2. maja 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Pun Mesec u utorak aktivira vašu seksualnost i erotsku energiju. Ako ste u dužoj vezi, ovo će vam doneti podsticaj da promenite nešto u svom odnosu i napravite korak više sa svojim partnerom. Slobodne Ovnove očekuje zavođenje i želja za ulaskom u novu vezu.

 

BIK

 

Dolazi do velikih promena u vezi, naročito ako razmišljate o krupnim odlukama. Mnogi Bikovi biće nezadovoljni, aneki odnosi će se završiti. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljiva ljubavna priča sa osobom koju ste upoznali početkom meseca.

 

 

BLIZANCI

 

Merkur vam za vikend donosi maštovitu ljubav. Očekuju vam promene u pozitivnom smislu. Imaćete inspiracije i bićete vrlo kreativni, što će uticati na partnera i osvežiti vezu. Vrlo ste kreativni i zabavni, pa ćete lako sklapati i poznanstva sa drugima.

 

RAK

 

Energija punog Meseca daje vam snagu da okončate sve ono što je negativno, a započnete nove odnose koji vam donose spokoj i lepšu energiju. Rakovi koji su u vezi biće vrlo nežni i emotivni, a otvorena osećanja pozitivno će se odraziti na odnos sa partnerom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker