astro

VEZA SA NJIMA JE IGRANJE S VATROM: Osobe rođene u ovom ZNAKU za sobom ostavljaju slomljena srca i potpunu DESTRUKCIJU!

0

Recite im “ne” i to je kao da dodajete ulje na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji. Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, koža počinje da gori!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

 

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dobije, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im “ne” i to je kao da dodajete ulje na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinje da se ponaša kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

 

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijoj dobi. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

 

Ovan, Horoskop, Horoskopski znak, Ovnovi
foto: Shutterstock

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri.

 

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj "šou", postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni žele da dominiraju, jer je kontrola takođe u njihovoj tamnoj prirodi.


Oni mogu pokušati da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da sarađuje ili da se drži njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju da za sobom ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju.

 

Tamna priroda Ovna može od odanosti napraviti vrlo fluidnu definiciju. Oni mogu biti skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka popraćenog lepim gestovima i dalje će biti u mogućnosti osvojiti partnera.

 

Ovnovima je potreban fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate biti hrabri ukoliko želite da ga zainteresujete.

 

On se odmah baca na stvar, želi da se izgubi u vama i dovede vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti.

 

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

 

Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu ispuniti.

 

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je zaista zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usuđuje da pita.

 

On je jedan od retkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za oslobođenje.

 

 

makonda-tracker