ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. FEBRUAR: Lavovi, ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promenite neke svoje stavove!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Do sada ste imali ustaljeni raspored, radili ste uobičajenim tempom, ali nastupa mnogo žešći od onog na koji ste navikli. Ukoliko želite da vam se neko približi morate mu pokazati da ste spremni za nešto novo. Iskažite svoj šarm na pravi način. Bićete blagi meteoropata, pa shodno tome pokuašajte da popravite raspoloženje.

 

BIK

 

Možete očekivati prelazak na novo radno mesto. Ukoliko se pokažete na ovom poslu, možete očekivati i bolje finansije, kao i mogućnost daljeg napredovanja. Osoba iz prošlosti vam neće dati mira. Ako se bavite sportskom aktivnošću, povedite računa da se ne povredite.

 

 

BLIZANCI

 

Ubaciće vas u vatru, dobićete rokove za završavanje poslova. Ako ste slobodni, od provodadžisanja nema ništa. Moraćete sami da krenete u akciju. Mogući su manji stomačni problemi.

 

RAK

 

Radićete u timu i svaki vaš rad biće evidentiran, tako da ćete ostaviti veliki utisak na nadređene. Dileme u partnerskim odnosima su moguće zahvaljujući komentarima dušebrižnika iz vašeg okruženja. Važno je da postanete umereniji u ishrani. Izbacite slatkiše, koji vam prave veliki problem.

 

LAV

 

Napokon dolazite do novca. Ne samo da ga dobijate iz inostranstva, već vas očekuju i posebni bonusi. Ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promenite neke svoje stavove. Stariji pripadnici znaka neće imati ni bolju, ni lošiju situaciju što se tiče zdravlja.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker