astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta očekuje VAŠ ZNAK u poslednjoj sedmici NOVEMBRA

0

Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, karijere...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Manjak interesa za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se distancirali od partnera, a bez pravog razloga. Razmislite.

 

KARIJERA: Snaga i uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba pridobiti, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Neki će biti presigurni u sebe.

 

BIK

 

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze.

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Ne pijte hladne napitke.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaš zanimljiv ljubavni period potrajaće cele ove nedelje. Pred vama su iskustva koja će zasigurno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će birati. Neka ne spuštaju kriterijume.

 

KARIJERA: Većinu idućih dana najradije ćete plandovati. Mnogi će biti na godišnjem odmoru. Oni koji rade gledaće čim prije zbrisati s posla. Nadređeni i njihova kontrola padaće im teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za

humor.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Preispitajte prvo sebe.

 

RAK

 

LJUBAV: Svaki trenutak osećaćete svoju snagu bilo da se suočavate s lepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. Malo je toga što ovih dana nećete moći prebroditi. Vaše samopouzdanje biće veliko, a energija zavidna.

 

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Pokrenućete neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali biće te na dobrom putu. Pomoći će i neki ljudi od uticaja koji imaju znanje.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Mirujte.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker