astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Od sutra kreću IZAZOVI, pripremite se

0

Čekaju nas troškovi, napetost i težak vikend. Evo kad će biti lakše!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop najavljuje da nas vec u petak 30. oktobra 2020. godine čekaju četiri izazovna aspekta sa planetama u Jarcu.

 

Spremite se za puno informacija i događaja tog dana. Neko će osetiti bokade i kao da ga neko zaustavlja... Kako je i Merkur retrogradan, a napraviće opoziciju sa Mesecom, postoji mogućnost ponavljanja nekih poslova.

 

Posebnu pažnju bi trebalo obratiti na finansije i prekomerno trošenje. Teškoće i brige može prirediti kvadrat Mesec - Saturn, te nije preporučeno pokretanje većih projekata na duže vreme.

 

Strog Saturn traži perfekciju u onome što radite i ne pušta dok to ne postignete, te u tom duhu i posmatrajte moguće izazove tog dana.

 

Subota 31. oktobar je u simbolici Urana. Sunce će biti u opoziciji sa Uranom, a Mesec u konjunkciji sa njim u Biku. Sunce - Uran je jedna unutrašnja pobuna i potreba za slobodom.

 

To stanje unutrašnjeg nemira može lako da se manifestuje u vidu razilaženja sa drugim ljudima po pitanju nekog mišljenja. Zato vodite računa u komunikaciji.

 

Kako je Sunce u opoziciji sa Uranom, dobija se potreba zadovoljenjem sopstvenog ega. Nema potrebe da namećete drugima svoje mišljenja jer vas može izbaciti iz unutrašnje ravnoteže.

 

Ovo je pobuna protiv autoriteta, pa zato povedite računa kako komunicirate sa pretpostavljenima. Ali ako smatrate da je vreme da se oslobodite nekih ljudi, posla i pritiska, onda je ovo idealan dan za takvu odluku.

 

Nedeljom, 1. novembra, vlada Sunce koje je u Škorpionu, pa sve što se na neki način zaboravilo i pritajilo sada izlazi na svetlost dana. Ovaj dan bi trebalo iskoristiti za aktivnosti i druženja, ali kako Merkur pravi kvadrat sa Saturnom može doći i do dekoncentrisanosti i problema u komunikaciji.

 

Vraćamo se na početak ove nedelje, kada je Venera bila na stepenu svog pada. Da se ne kreće dalje tu bi ostala, a pošto se ništa ne zaustavlja, ona dolazi na mesto svoje moći. To važi i za nas.

 

Ako smo se previše skupljali i umanjivali onda je aspekt Sunce opozicija Uran poziv da izađete iz toga i budete slobodni da birate nešto novo i bolje za sebe, ma šta to bilo!

 

 

makonda-tracker