astro

NA POMOLU JE VELIKA LJUBAV ― I TO NA POSLU: Evo šta nam nosi čudesni trigon Venere i Saturna (do 24. oktobra)

0

Magičan trigon Venere i Saturna najviše će uticati na ljubav ― znaćete kada se prava osoba za vas pojavi pred vratima!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Tranzitna Venera je 3. oktobra ušla u znak Device. U istom znaku, nalazi se u padu, a ovo iz razloga što Veneri nije mesto u znaku koji vlada razumom, računanjem, mislima, analizom, perfekcijom i težnjom da stvari imaju savršenstvo reda.

 

Nasuprot Device, nalazi se znak Riba, u kojem Venera doživljava egzaltaciju, preteruje u onim stvarima koje su u simbolici iste. Osa Device i Riba se najbolje mogu objasniti kroz kontrast razum – mašta. U zavisnosti od prirode planete, zavisiće i to kako se određena planeta nađe u ovim znacima. Kao što je rečeno, Veneri nije mesto u znaku razuma, a u znaku mašte preteruje, što nužno ne mora da bude dobro.

 

 

Stidljivost je ono što opisuje Veneru u Devici. Skromnost, pa još združena sa Jupiterom u konjunkciji daće i sitan novac, trenutak širenja zadovoljstva, ali u već unapred ograničenim količinama. Jer ukoliko ne postoji razumna granica, onda ne pričamo o ovoj Veneri.


Treba joj vremena da se navikne na to da je baš ona odabrana da bude nečija ljubav, često se najbolje u odnosu snalazi nakon dužeg vremena, kada je upoznala partnera, i najpre njegove navike, a sam početak joj teško pada, jer ona ne ume da se ponaša, ako ne zna šta da očekuje od druge strane. Izraz "Želim da znam na čemu sam" upravo je proizašao iz ove pozicije Venere.

 

Jako teško napušta ljubavni odnos, ali isto tako posle određenog vremena u odnosu muči je pitanje kuda isti vodi, da li gubi vreme i da li može da očekuje nešto što po logici stvari sleduje nakon određenog vremena emotivne veze.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker