astro

NAPOKON SE ISPUNJAVA ONO ŠTO SMO PRIŽELJKIVALI: Evo šta nam danas nosi PUN MESEC u Ovnu

0

Pun Mesec u Ovnu najpozitivnije će uticati na Lavove, Strelce, Blizance i Vodolije.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Mesec događa se u znaku Ovna pa je vreme da se okrene nova stranica i napravi nešto novo. Žetveni pun Mesec je jedan od najjačih punih Meseca u celoj godini, a svakako je najveći i najsjajniji, a takođe je u konjunkciji s Hironom – velikim isceliteljem. Ne zaboravite se okupati u njegovoj svetlosti i sjaju i time napuniti svoje energetske centre i moći vatrenom snagom Ovna.

Žetveni pun Mesec je jedan od najjačih punih Meseca u cijeloj godini, a svakako je najveći i najsjajniji. To je pun Mesec koji je najbliži jesenjoj ravnodnevnici i tada izlazi oko pola sata ranije nego što bi inače izašao, te je najbliže zemljinom horizontu.

 

 

Radi blizine horizontu čini se ogromnim, blistavim i veličanstvenim, a ima i specifičnu narandžastu sjajnu boju. Žetveni Mesec pada uvek ili u znak Riba, ili u znak Ovna. Ali ove godine nas očekuje u znaku Ovna, u četvrtak, 01.oktobra 2020. godine.

Zbog svog velikog sjaja, zračenja i blizine Zemlji ima ogromnu jačinu, uticaj i astrološki značaj. Kao što mu i samo ime kaže, žetven je, dakle on daje plodove našeg rada i truda. Ono što smo zasejali, sada je vreme da se ostvari.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker