astro

ROMANTIČNI ASTRO NOSI UZBUĐENJA: Kratak ljubavni horoskop za drugu polovinu septembra

0

Nedeljni hodorokop od 22. do 29. septembra 2020. godine!
 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ovnovi ove nedelje mogu osećati veliku napetost u svojoj ljubavnoj vezi, pa će mnogi teško izbeći nesuglasice. Neki pripadnici znaka biće skloni avanturama, dok će šanse za ozbiljnije kontakte i emotivne veze biti manje, zbog naglašene potrebe za kontrolom.

 

BIK

 

Bikovi ove nedelje imaju više šansi da sretnu neku osobu iz prošlosti i obnove kontakt, ili se vrate staroj ljubavi. Nova poznanstva moguća su preko posla. Zauzeti pripadnici znaka osećaće napetost u emotivnim odnosima, ali će i ljubavne strasti biti naglašene.

 

 

 

BLIZANCI

 

Blizanci ove nedelje mogu osećati manjak razumevanja od strane partnera, ali ni oni sami neće biti naročito spremni za kompromis. Stari problemi mogli bi ponovo da iskrsnu. Slobodni Blizanci mogu biti preterano sumnjičavi i teže će ostvarivati svoje ljubavne želje.

 

RAK

 

Rakovi ove nedelje mogu osećati napetost u emotivnim odnosima, ali će komunikacija sa partnerom postati pozitivnija. Slobodni pripadnici znaka imaće šanse da započnu novu ljubavnu vezu, ili upoznati osobu koja će im se veoma dopasti.

 

 

LAV

 

Lavovi će ove nedelje imati potrebu da kontrolišu emotivne odnose, ali im to neće polaziti za rukom, pa su u nekim situacijama moguće žučne rasprave. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u vezama osećaće nervozu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker