astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde nose u sedmici SANJARENJA (do 20. septembra)

0

Nedeljni horoskop od 14. do 20. septembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećanja. To će ponekad izazivati zbrku u odnosima jer durgima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vas to ne uznemirava, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.

 

BIK

 

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Dve korak prema napred, pa jedan prema nazad. Tako bi se mogao opisati vašu radnu nedelju ovih dana. Ipak, kada zbrojite sve, otišli ste barem jedan korak prema napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Da li su realni?

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli učiniti i više, ali nema razloga za biti nezadovoljan. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će vas nervira što će neki vaši kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete ih usmeriti da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

RAK

 

LJUBAV: Kako sedmica bude prolazila, vi ćete primetiti da se vaši lični odnosi sve više počinju poboljšavati. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se s ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite svoju snagu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker