astro

VLADAVINA DEVICE NOSI MNOGO POZITIVNE ENERGIJE: Ova tri znaka čeka najveća SREĆA (do 22. septembra)

0

Saznajte koja 3 znaka očekuje sreća tokom vladavine Device, do 22. septembra!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Vladavina Lava naučila nas je da uživamo u svojoj autentičnosti, period Device pružiće vam resurse koji su vam potrebni kako biste iskoristili svoje jedinstvene talente. Ovom sezonom vlada Merkur, planeta sa zemljanim elementom za koju se veruje da predstavlja fluidnost i efikasnost. Imaćete jasne resurse i smernice i uspešno ćete moći da ostvarite željeno.

 

 

Devica je perfekcionista, znak sjajnog uma i opšte snalažljivosti. Njena sposobnost analize i prilagođavanja učiniće da budete spremni da ostavrite željeno i pronađete rešenje za probleme koji vas odavno progone.

Devicu možemo zamisliti kao portret srećne boho žene koja nasmejana korača cvetnim poljima, zabacuje svoju kosu i hrabro ide ka ostvarenju ciljeva. Tokom vladavine Device naučićemo šta je lepota jednostavnog života, a evo koja tri znaka očekuje najveća sreća:

 

Bik vreme je za ostvarenje dugoročnih ciljeva

 

Osećate veliko samopouzdanje i sptemni ste da redefinišete i restruktuirate sve, od ličnog brenda do dugoročnih vizija. Sezona Device donosi vam divne prilike. Naporno ste radili i sada zaslužujete da uživate u plodovima svog truda. Venera, vaš planetarni vladar, boraviće tokom vladavine Device u vašoj četvrtoj kući doma, porodice i emocionalne stabilnosti. Moguće je da ćete uspeti da popravite neke emotivne odnose i uspostavite harmoniju u svom domu.

 

Devica ― blagodeti života i mir u ljubavi

 

Vaš solarni povratak i novo putovanje oko Sunca donosi vam niz darova, a naročito će vam se isplatiti skromnost i strpljenje. Od 6. septembra srećna planeta Jupiter nastavlja direktno i donosi radost u vašu šestu kuću dece, kreativnosti, romantike i strasti. Jupiter otvara vaše srce za nove blagodati, a naročito ćete imati sreće u ljubavi. Srećan rođendan, drage Device!

 

Jarac ― konačno vidite rezultate svog rada

 

Sezona Lava bila je tmuran period za Jarčeve, ali vladavina Device sigurno će vam doneti poboljšanje. Sunce je smešteno u vašoj devetoj kući avantura, obrazovanja i verovanja. Konačno povezujete ključne stvari u svom životu, naročito na poslu, i spremni ste da uložite u sigurnu i dobru budućnost. Sjajan mlad Mesec u Devici 17. septembra donosi vam odličan poslovni projekat i uspeh na polju karijere.

 

 

makonda-tracker