astro

PUN MESEC U VODOLIJI NOSI ― NEPREDVIDIVO: Evo kakve dobre stvari nas očekuju u narednom periodu (od 3. avgusta)

0

Ovo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše! Evo kakve nam dobre stvari može doneti pun Mesec u Vodoliji od 3. avgusta...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U ponedeljak, 3. avgusta, u 17 i 56 sati, očekuje nas pun Mesec na 11′ Vodolije koji će nositi pečat nepredvidivosti i neočekivanosti jer će biti izložen uticaju Urana u znaku Bika.

 

Vodolija je sam po sebi hirovit, buntovan, a Uran će dodatno pojačati i energije. Zato u narednom periodu možemo očekivati promene koje ne možemo izbeći i zaustaviti. Nemir unutar nas tera prema napred po cenu toga da iza sebe ostavimo sve ono što nam otežava napredak.

 

Ovo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše.

 

 

Na putu smo prema slobodi. Šta je sloboda za vas? Je li to spremnost da učinite ili kažete ono što vam je bitno, da se zauzmete za sebe, da krenete svojim putem. Oni koji vas cene, vole, dopustiće vam to. Oni

koji su navezani na vas potrebom, doživeće to kao ugroženost.

 

Nastojte važne odluke donositi u miru, ne dajte da vas povuku ljutnja, nemir, nestrpljivost. Dobro razmislite pre nego što izgovorite i pokrenete se.

Neki odnosi bi se mogli naglo prekinuti, a drugi formirati uz veliku dozu uzbuđenja. Ali lako je moguće da novi spojevi imaju munjeviti predznak. Naglo dolaze, pometu sve pred sobom i naglo nestanu.

 

Merkur u Raku postavio se tačno nasuprot Saturna, što ukazuje na potrebu da oslobodimo svoj um teških misli i nemogućnosti koje nam postavlja zbog straha i nesigurnosti. Ovo je simbol i poslovnih i porodičnih promena i odluka koje će zahtevati da se riješe neke sporne situacije iz prošlosti. Dosta je važno jasno i iskreno komunicirati o okolnostima koje će se naći ‘na stolu’. Ne kritikovati niti zbog kritike drugih ulaziti u ulogu žrtve. Taj aspekt je i simbol napornog rada ili sumnje u mogućnost da ćete uspeti u onome što ste naumili. Budite jači od sumnji i strahova koji proizlaze iz vašeg uma.Mars u Ovnu budi pobjednički i takmičarski duh, daje nam hrabrost i inicijativu, ali i on je nestrpljiv, sve bi sad i odmah.

 

Teme koje mogu biti značajne su: 1.prijateljski odnosi 2. udruživanja sa drugima 3. timski rad 4.odnos sa decom 5. ljubavni život 6. primanje i davanje ljubavi.

 

 

makonda-tracker