astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Aspekti Meseca utiču na dane pred nama, Venera u nedelju nosi PRAVU ČAROLIJU!

0

Horoskop za vikend ― od 24. do 27. jula 2020. godine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U petak imamo sličnu energiju kao i prethodnog dana. Mesec pravi trigon sa Plutonom i Jupiterom u znaku Jarca. Napraviće i kvadrat sa Venerom. Mnogi će biti previše ozbiljni i mnogo priče može da im zasmeta. Ne ulazite u rasprave ako niste za priču. Jednostavno se povucite, jer imate prava na to.

Jupiter je naš veliki učitelj i ako imate svog velikog učitelja onda je ovo divan dan da ga posetite i poklonite mu pažnju. Ako nemate, onda ćete ga možda otkriti kroz neku dobru staru knjigu.

 

Ovo je dan za duboku transformaciju i otkrivanje tajni (trigon Pluton) i svaka suvišna priča (kvadrat sa Venerom u Blizancima) može samo da vas iritira zato to izbegavajte...

 

Subota je Saturnov dan i lepo je što baš tada Mesec pravi trigon sa Saturnom. Posvetite se svojim roditeljima i obradujte ih nekim lepim poklonom. Tog dana će i Mesec preći u Vagu (znak egzaltacije Saturna) i odatle će formirati sekstil sa Suncem. Naši roditelji, bake i deke, naši su prvi učitelji i divno je da im to stavite do znanja. Ljubav koju će od nas osetiti je najlepši poklon koji im možemo dati. Tu ljubav koju njima darujemo sutra ćemo i mi primiti od naše dece.

 

U nedelju, od svega što nam se nudi u vidu aspekata Meseca, biram za sebe i vas, Mesec trigon Venera. Dve ženske planete u vazdušnom elementu kao da nam poručuju: Opusti se i uživaj, svaki dan je savršen, ako se ponašamo kao da je takav! Zato se prepusti čaroliji Venere i dozvoli joj da te nauči kako da živiš svoju najsrećniju verziju sebe!!!

 

 

makonda-tracker