astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ljubav, posao i zdravlje (do 12. jula)

0

Nedeljni horoskop od 6. do 12. jula 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV: Prva polovina sedmice doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. U drugom delu nedelje ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće vam malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.

 

BIK

 

LJUBAV: Prva polovina sedmice doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato ne vredi da se živcirate.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte da možete bolje i više.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, te ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.

 

RAK

 

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego pre, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker