astro

VIKEND HOROSKOP DO 9. MARTA: Iskoristite vreme da se zabavite i uradite nešto dobro za sebe

0

Ovaj vikend posvetite novim idejama...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mesec danas ulazi u znak Lava u kojem će boraviti sve do nedelje. Stoga, vikend možete iskoristiti da se zabavite i uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava! Ove dane možete iskoristiti za samopromovisanje, organizaciju svog života i nove, sveže ideje.

 

Budući da će Venera obrazovati konjunkciju sa Uranom u nedelju, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe, jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih.

 

Može vam privući pažnju sve što je neobično i drugačije, pa će neki poželeti da promene nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Osetite šta je to što u vama budi vašu autentičnu prirodu, što vas pokreće i čini da se osećate uvek slobodnim. Izađite na neko posebno mesto i očekujte velika iznenađenja!

 

 

makonda-tracker