astro

AKO STE ROĐENI U ZNAKU RIBE, LJUBAV ĆE VAM IĆI OD RUKE: U 2020. godini zaljubljivanja će biti na pretek!

0

Ovako će vam ići na svim aspektima života

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezdano nebo Ribe tokom 2020. obećava romantičan hod po oblacima i posebno naglašava vaše prvo, treće i jedanaesto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam omogućiti lični razvoj, sreću u porodici i napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u privatnom i poslovnom životu. Bićete dobro i bogato nagrađeni za sve što činite. Uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu. I onda kad ima sreće, sreći ne mora biti kraja dokle god osećate da u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama.

 

Ljubav

 

Pred vama je period novih radosti, sreće i najlepših životnih ostvarenja - jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu s bliskom osobom. Od 12. januara vaša emotivna inspiracija će često prevazilaziti i nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom sjajno umete da inspirišete partnera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Ljubavno sunce će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete imati dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije, posebno od 8. novembra.

 

Posao

 

Na osnovu intuicije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Važno je da se od 8. januara što efikasnije uklopite u nove ponude i mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Ponekad treba da vešto kombinujete individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 4. marta, tokom maja, septembra i novembra. U prilog vam ide svest o tome da se nalazite u sjajnoj formi i da imate ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito s dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine, od septembra vas očekuje novi uspeh.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker