astro

VIKEND HOROSKOP DO 18. NOVEMBRA: Zvezde nam nose komplikovane situacije

0

Horoskop za vikend od 15. do 18. novembra 2019. godine obeležiće Mesec u opoziciji sa Saturnom koji nas vodi u komplikovane situacije...

foto: GARO/PHANIE/REX, Profimedia
foto: GARO/PHANIE/REX, Profimedia

Naša očekivanja od drugih mogu biti nerealna ili previsoka (najviše na emotivnom nivou), možemo uhvatiti sebe kako mentalno lutamo po izgrađenim bajkama, bez da smo spremni na direktno delovanje i akciju (kvadrat sa Neptunom nam na jednom nivou „prazni rezervoar“).

 

Iz tog razloga, bitno je da se posvetimo nečemu što će nas zabaviti i probuditi onu dečiju razigranost, ali sve to na veoma kreativan način koji će nam izoštriti čula, i dati nam mogućnost da tu bajku „spustimo“ kroz stvaralaštvo.

 

Venera kvadrat Neptun može biti aspekt koji govori o prevarama, lažima i obmanama, ali kako nas neko može obmanuti ili prevariti, a da već prvo mi to sami sebi nismo učinili, bežeći od istine i onoga što budi našu životnu vatru.

 

Za vikend nas očekuje dosta mirnija atmosfera, a Mesec će ući u znak Raka u kojem će biti sve do nedelje uveče. Ono što možemo očekivati jeste potreba da vreme provedemo u okviru svog doma i sa voljenim osobama.

 

Želećemo da razmenimo nežnost i ušuškamo se u nečijem zagrljaju. Ovo je dan za porodična okupljanja, boravak na svim onim mestima koja nam pružaju osećaj sigurnosti. Budi se potreba da budemo nežni, brinemo o drugima i otvoreno pokažemo svoje emocije.

 

Kada se Mesec nađe u znaku Raka, naše aktivnosti se prebacuju u okvir doma, tako da trpeza postaje obilnija i bogata domaćim jelima. Javlja se potreba da negujemo druge, ali pre toga – ne zaboravite da sebi pružite nežnost!

 

Ako je potrebno, uradite sami ono za šta biste inače tražili pomoć prijatelja ili partenera. Kritike i takmičarski odnos neće dobro prolaziti pa vodite računa da nekome ne stanete na "žulj" nenamerno.

 

 

makonda-tracker