astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta očekuje vaš znak početkom juna!

0

Evo šta donose zvezde na polju ljubavi, zdravlja, finansija...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

 

Potreba za kremastijom, sočnijom, začinjenijom hranom....ili za obilnijim obrocima biće posebno naglašena tokom ove sedmice. Ukoliko planirate da otpočnete sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane – dani vikenda su već pogodni za tako nešto.

 

Ljubav

 

Porodične peripetije kreću da se intenziviraju, što će vam oduzimati dosta vremena i živaca. Od vaših reakcija i sposobnosti da donesete mir i stabilnost zavisi mnogo toga, pa gledajte da ne raspirujete strasti, već da ih stišavate. Emotivni partner će ove sedmice biti dosta zahtevan i težak, a može vas u nekim trenucima i gušiti svojom posesivnošću i ljubomorom. Strasti još uvek funkcionišu baš kako treba, pa se okrećite na tu stranu. Ukoliko ste slobodni – kontakt sa novom osobom u vašem životu deluje vrlo podsticajno na vas. Smišljate sto i jedan način kako da intenzivirate komunikaciju i otvorite prostor za jača dešavanja. Iako druga strana deluje zatvoreno, samo budite strpljivi...

 

Posao

 

Počinjete sa „otvaranjem frontova“ na više strana – ukoliko ste nezaposleni, jako ste se aktivirali u traženju posla, a čak i ako isti imate – tražite nove i nove mogućnosti da poboljšate postojeće stanje. Zaokupiće vas neka papirologija koju ćete, iako uz više truda nego što ste mislili – ipak uspešno rešiti. Mlad Mesec u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije – nova je prilika za vas da se pokrenete, da ostavite dobar utisak, da tražite i da budete traženi...

 

Novac

 

Delimično se rešavate finansijskog opterećenja i počinjete lakše da dišete.

 

Zdravlje

 

Alergije, problemi sa sinusima i stomakom.

 

BIK

 

Hrana

 

Mlad Mesec u polju koje, između ostalog vlada i ishranom donosi vam nove podsticaje da ovaj segment sredite i budete zadovoljni sobom. Što više namirnica biljnog porekla, riba, a od voća – jabuke, pomorandže. Zasladite se jagodama i prvim trešnjama.

 

Ljubav

 

Ogromna količina emocija, istovremeno lepih, nežnih, ali i strasnih i burnih – prosto ključa u vama.

S druge strane – stisnuli ste se, zatvorili i zaključali i nemate nameru da bilo šta od ovoga pokažete partneru ili osobi koja vam je privlačna, simpatična. Na drugoj strani ostaje da pronađe ključ do vašeg srca i da učini da se otvorite, mada se mora priznati da će to u ovoj nedelji biti prilično teško. Ukoliko i progovorite – to bi moglo biti u danima vikenda. Ako ste u vezi ili braku – vaše ćutanje je samo odraz nezadovoljstva koje osećate zbog nekih partnerovih postupaka, skorih ili u prošlosti. Ako pak nekoga „simpatišete“ – i pored intenzivne privlačnosti, niste spremni da napravite prvi korak.

 

Posao

 

Razmišljate o svojim potezima u proteklom periodu, pitate se da li ste odigrali sve kako treba i da li vaši planovi i namere idu ka ostvarenju. Iako vam prvi deo sedmice ne daje neke velike naznake, već u drugom delu može biti zanimljivih dogovora – ukoliko vam se prilika pruži, ne oklevajte da odgovorite momentalno! Vaša sposobnost za pregovore se pojačava, pa savetujemo i nezaposlenima da se više aktiviraju ili makar pripreme za „juriš“ od sledeće sedmice.

 

Novac

 

Neke troškove uspevate da rešite, ali zato druge obaveze polako pristižu na naplatu...

 

Zdravlje

 

Alergijske reakcije, najpre na koži vrata i dekoltea. Osetljivost disajnih puteva.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

 

Mlad Mesec u vašem znaku daje vam izvanrednu priliku da otpočnete ili sa detoksom organizma, ili da iz korena promenite način ishrane. Koristite dane koji su pred vama da svoj frižider i ostavu snabdete većom količinom povrća.

 

Ljubav

 

Venera u zoni Algola u vašem polju tajni može u vaš život doneti osobu kojoj je jako teško odoleti i koja će predstavljati veliko iskušenje za vas, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Slobodni – ne letite odmah, sačekajte makar neko vreme da otkrijete da li je ovo prava priča oko koje se vredi potruditi. Ionako Venera na kraju sedmice ulazi u vaš znak i budite sigurni da je pred vama još mnogo ljubavnih prilika u narednom periodu. Zauzeti – vama se savetuje da iskušenje ovog tipa preskočite, najpre zbog toga što u narednom periodu može dodatno aktivirati probleme u vašem odnosu. Generalno gledano – sa partnerom ovo može biti mirna sedmica, bez velikih dešavanja.

 

Posao

 

Mlad Mesec u vašem znaku donosi novu energiju, budi kreativnost i potrebu da se aktivirate, da date najbolje od sebe, da budete primećeni i priznati. Odličan period za dogovore, za pregovaranje, za sva papirološka pitanja koja želite da pokrenete. Imate dobar osećaj za posao i umete da prepoznate prilike koje su povoljne po vas. Ispoštujte obaveze koje imate, ne gurajte ih na stranu da se u sledećoj sedmici ne biste našli u nezavidnoj situaciji i iskritikovani od strane saradnika ili nadređenih.

 

Novac

 

Velika šansa da napravite dobar dogovor i pribavite sebi finansijsku korist.

 

Zdravlje

 

Povremeno problemi sa stomakom.

 

RAK

 

Hrana

 

Uhvatila vas je manija spremanja, kuvanja, svaki čas krčkate neko novo jelo ili pripremate poslasticu po novom receptu. Prija vam da se igrate sa namirnicama, ukusima, začinima....a da se ne lažemo – prija vam i da uživate u hrani...

 

Ljubav

 

Tranzitnog Marsa i Merkura u polju ličnosti koristite na pravi način – na inicijativu za lepa dešavanja, na potrebu da se otvorite i iskreno pričate sa osobom koju volite. Da, imate momente kada ste nervozni – ali zaista nema potrebe da partner tu vašu nervozu oseti kroz napade ili pritiske sa vaše strane. Slobodni Rakovi – strasti u vama su iz dana u dan sve jače, a ljubavna iznenađenja kao da nemaju nameru da prestanu. Posle jedne osobe koja vam se baš dopala, u ovoj sedmici se pojavljuje i druga pa ćete ili „podeliti pažnju“ ili biti u nedoumici šta da uradite na dalje. Jedna preporuka – bilo kakvo okretanje ka prošlosti ili ulazak u odnos sa osobom koja vas podseća na bivšeg partnera – se ne preporučuje.

 

Posao

 

Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas tokom ove sedmice, a kod nekih Rakova – ovo su vesti o velikim promenama ili poslovne prilike koje se ne dešavaju baš tako često. Iako je pritisak obaveza na vas i dalje prilično velik i ne može da prođe dan a da se ne otvori neki razlog za nervozu – ipak vi u ovoj nedelji dosta dobro funkcionišete i ne dozvoljavate da baš tako lako budete izbačeni iz takta. Jačanje organizacionih sposobnosti, fokusiranosti i koncentracije.

 

Novac

 

Ne trošite previše u ovom periodu, da se ne biste ubrzo pokajali.

 

Zdravlje

 

Koristite svaki trenutak za odmor – i fizički i mentalni. Potrebno vam je više opuštanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker