astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam donose zvezde narednih dana!

0

Biće puno zanimljivih obrta ove sedmice.

foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

 

Za ukusan i zdrav obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma u ovoj nedelji neće vam trebati mnogo vremena – supe od raznovrsnog povrća, salata, bareno meso – malo vremena za pripremu a puno kvalitetne energije za vas!

 

Ljubav

 

Nezadovoljni ste pa čak i ako je sve u redu u odnosu sa voljenom osobom. Neki razlog za vašu nervozu postoji, nešto vas bode u mozak – bilo da je to problem novca, odnosi u porodici, pojačana ljubomora ili nametanje obaveza koje vam se ni malo ne dopadaju od strane partnera. Iako s vremena na vreme ključate iznutra, zaista nije pravi trenutak da budete impulsivni i svađalački raspoloženi. Sve se može srediti otvorenim razgovorom. Slobodni – neko vas neodoljivo privlači i često u ovoj nedelji imate osećaj da će se svakog trenutka pokrenuti konkretnija dešavanja između vas dvoje. Nemojte biti razočarani ukoliko sve ipak ostane samo na komunikaciji i čeznutljivim pogledima...

 

Posao

 

Pred vama je jedna užurbana i ispunjena dešavanjima nedelja u kojoj možete postići mnogo više od onog čemu se nadate ili što očekujete. Od ruke vam ide komunikacija, pregovori a moguće je da ćete u ovom periodu imati i češća poslovna putovanja. Iako ćete vi lično biti dosta izmoreni i povremeno nezadovoljni svojim učinkom – oni oko vas neće imati šta da vam zamere. Ukoliko ste nezaposleni, sada bi bio dobar trenutak da se aktivirate.

 

Novac

 

Nastavlja se period pojačanih troškova. Iznenadiće vas opomena oko obaveze koju ste zaboravili....

 

Zdravlje

 

Stomačni deo je slaba tačka u ovom periodu.

 

BIK

 

Hrana

 

Apetiti jačaju, ali isto tako jača i vaša rešenost da ne popustite sami sebi i svojim željama. Koliko god da čeznete za slatkišima ili bogatijom hranom, ne možete poreći da se osećate neuporedivo bolje od kako ste krenuli sa lakšim obrocima sa velikim udelom povrća.

 

Ljubav

 

Partner je u neuporedivo lošijoj poziciji od vas, opterećen brigama i problemima sa svih strana.

U nekim momentima vas ovo jako dotiče i trudite se da budete tu za njega i da mu pomognete koliko je u vašoj moći, a u drugim – samo vas nervira njegovo konstantno žaljenje i u tim trenucima prosto poželite da je što dalje od vas. Malo je verovatno da će u ovoj nedelji doći do nekih većih promena u vašem odnosu, osim što će se u danima vikenda neke stvari posložiti u vašoj glavi i bićete u miru sami sa sobom. Slobodni – ima dešavanja, ima udvarača, sa nekima od njih ima čak i hemije – ali nešto mi ne izgleda da ćete se vi baš „polomiti“ da uđete u novu vezu....

 

Posao

 

Situacija na poslou i nije toliko loša. Moguće je da ste dosta opterećeni obavezama ili da su oko vas ljudi koji vas nerviraju, ali vi to nekako uspevate da prevaziđete i da se posvetite onome što vam je bitno. Očekujte tokom ove sedmice dosta informacija od kojih vam neke baš i neće prijati, pogotovo ako se vezuju za propuste i greške koje ste napravili u prethodnom periodu. Iako početni momenat može biti neprijatan po vas, ipak sledi pozitivno razrešenje.

 

Novac

 

Iako su vaše zabrinutosti po pitanju finansija možda nerealne, to ne znači da možete da se opustite...

 

Zdravlje

 

Stabilna zdravstvena situacija, osim što je grlo malo osetljivije.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

 

Teško je da ćete u ovoj nedelji uspeti da se držite pravila i zdravijeg režima ishrane – izuzetno će vas privlačiti slatkiši, grickalice, brza hrana....U suštini, sve ono što vam je na dohvat ruke i što možete brzinski i da pripremite....i da pojedete...

 

Ljubav

 

Ukoliko bilo šta radite partneru iza leđa, bilo da je u pitanju tajna ljubavna priča ili neke situacije koje ste iz ko zna kog razloga sakrivali od voljene osobe – u ovoj nedelji može doći do otkrivanja, što bi moglo dovesti do ozbiljnijih problema u odnosu. Ako dođe do ovakvih situacija, postoji način da se one razreše i sve smiri, ali tek u danima vikenda. Slobodni Blizanci – vaša razmišljanja u sferi emocija okrenuta su ka prošlosti i u ovoj sedmici može doći do kontakta sa bivšim partnerom ili simpatijom iz davnih dana. Iako će vam ovaj kontakt definitivno prijati, nešto ne bih rekla da će ta prijatnost potrajati....moguće je da će vaš entuzijazam vrlo brzo splasnuti.

 

Posao

 

Ubeđeni ste da ste u nekim situacijama u pravu, što može iznedriti poteze ili dogovore za koje bi se kasnije pokazalo da su bili pogrešni. Baš iz tog razloga, u ovoj nedelji budite posebno oprezni i

potražite savet od onih kojima verujete. Suviše žurite da završite sa obavezama koje su se nagomilale, pa u toj žurbi može promaći greška ili papirološki propust. Oni poslovi, projekti ili dogovori oko kojih ste već duže vreme angažovani, sada konačno donosi rezultat.

 

Novac

 

Velike oscilacije u finansijskom sektoru. Zaboravljeni računi i obaveze dolaze na plaćanje.

 

Zdravlje

 

Manje teškoće sa grlom i disajnim putevima. Moguće su i alergije.

 

RAK

 

Hrana

 

Ishrana sa više biljnih vlakana, pojačan unos povrća i voća potrebna vam je u ovoj sedmici. Meso možete konzumirati umereno, kao i mlečne proizvode, dok biste trebali da izbegavate hranu pripremanu na ulju, masti. Više se hidrirajte.

 

Ljubav

 

Non stop osećate potrebu da isterujete neku pravdu i tražite razjašnjenja u odnosu sa voljenom osobom. Stalno imate osećaj da vas nešto „žulja“ i da ne funkcioniše najbolje, a itekako je moguće da ste sve preuveličali i da ne želite da realno sagledate situaciju. Loša komunikacija sa partnerom samo podgrejava vaše strahove i čini da ste još više uznemireni. Probajte da se više fokusirate na ono emotivno što struji između vas dvoje – pogledi u ovoj nedelji govore iskrenije i dublje od bilo kojih reči. Slobodni – sa Marsom koji vlada vašim poljem emocija i zabave – ljubav je već kod vas, traži vas i pokušava da skrene pažnju na sebe. Pogledajte, progledajte.

 

Posao

 

Poslovne obaveze se u ogromnoj količini sručuju na vas. Obim posla se konstantno širi a u isto vreme je protkan dešavanjima koja donose razdražljivost i nervozu i vama i onima sa kojima sarađujete. Mnoštvo neplaniranih sitnica koje konstantno iskaču i troše vaše živce i testiraju vašu skoncentrisanost. Imate vi više nego dovoljno energije za sve ovo, ali se trošite i fizički i mentalno preko svake mere. Komplikovano jeste, ali je ovo period u kojem se borite i sa sobom i sa drugima....i pobeđujete.

 

Novac

 

Pomalo ste se opustili sa novcem, a zaista nije vreme za tako nešto...

 

Zdravlje

 

Pojačana nervoza, osetljiv stomak, sklonost povredama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker