astro

ASTRO KOMBINACIJE KOJE SU DOKAZ DA SUPROTNOSTI MOGU DA FUNKCIONIŠU: Privuče ih različitost, a održi MEĐUSOBNO DOPUNJAVANJE!

0

Možda može delovati da se neće lepo slagati, ali ovi astro parovi se na kraju odlično uklope.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ribe + Devica

 

Riba je otvorena emocionalno, dok Devica preferira zadržati svoju hladnoću. Budući da je to tako, Ribe mogu naučiti Device da se osećaju ugodnije sa svojim osećanjima umesto da ih potiskuju i doprinose njihovoj emocionalnoj stabilnosti jer su jedan od najboljih slušalaca zodijaka. Nije im neugodno pričati o neugodnim stvarima - pogotovo s ljudima koji su im najbliži, a poznati su i po praktičnosti – jednako kao i Devica. S druge strane, Devica je orijentisana na cilj i sve radi po planu, dok je poznato da su Ribe neodlučne, pomalo neorganizovane. Devica može naučiti Ribe kako da im snovi postanu stvarnost, podstiče ih da krenu prema onome što žele i da odlučuju o svojoj karijeri, ne razmišljajući neprestano o prednostima i nedostacima. Uglavnom, ovaj promišljeni zemljani znak i ovaj skromni vodeni znak čine odličan par, kombinujući snage u emocionalnoj inteligenciji i planiranju za najteže dane.

 

 



Ovan + Vaga

 

Vaga je mirotvorac, dok bi Ovan najradije sve sasuo u lice. Budući da je to tako, Vaga ima sposobnost naučiti Ovna da razmisli pre nego što progovori. Vaga će se uvek diviti njegovom neustrašivom pristupu životu. Uvek će biti ponosna na ambiciju, hrabrost i potragu ovog vatrenog znaka - ali samo za dobre stvari. Ali, takođe se nikada neće povući iz svađe kad nešto postane nepravedno. Zbog toga Ovan pronalazi idealnog partnera za život u Vagi, jer se za oboje zna da se bore za ono što je ispravno. Ovan može naučiti Vagu kako postaviti prioritete, posebno kada je reč o velikim životnim odlukama. Uglavnom, ovaj žestoki vatreni znak i popularni vazdušni znak stvaraju solidan tim, kombinujući i njihovu pravednost i hrabrost, čineći ovaj par na kraju fenomenalnim roditeljima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker