ne idu zajedno

ASTRO KOMBINACIJE GDE PARTNERI JEDNI DRUGIMA PIJU KRV: Ovi znakovi međusobno TEŠKO izlaze NA KRAJ

0

Sudeći po horoskopu, ovi znakovi nikako nisu kompatibilni

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U početku veze, kad su oba partnera zaljubljena do ušiju, sve se čini idealno, savršeno. Ne razmišlja se puno o dugoročnim ciljevima i šta im je sve zajedničko (ili nije). Ali, nakon faze lebdenja u oblacima, postaje jasno da neke stvari zapinju zbog različitih ličnosti i načina ponašanja.

 

Evo ko će teško s kime izaći na kraj…

 

1. Žena Lav i muškarac Devica

 

Žena rođena u znaku Lava u početku je prilično zadivljena uspehom i ambicijom muškarca Device, jer joj treba muškarac koji može s njom držati korak. Međutim, ta kombinacija neće se dugo održati, jer će muškarac Devica brzo postići svoj maksimum, te neće moći pratiti korak Lavice.

 

2. Žena Bik i muškarac Lav

 

Kratko vreme bi njihova veza mogla fino funkcionisati. Međutim, brzo će zaključiti da nemaju dugotrajne zajedničke perspektive. Žena Bik i muškarac Lav imaju malo zajedničkih stvari i različit krug prijatelja. Veza im brzo postane jednolična i dosadna – dok ne pukne.

 

3. Žena Jarac i muškarac Ovan

 

Žena Jarac je organizovanija od muškarca Ovna, te unapred planira svoj dan. Muškarci Ovnovi su više spontani i često dolazi do svađe. I prijatelji ovog para će smatrati da je bolje da se raziđu jer jednostavno ne odgovaraju jedno drugom.

 

4. Žena Rak i muškarac Vodolija

 

Muškarci rođeni u znaku Vodolije vrlo su spontani i nezavisni. Vole svoju slobodu, pa je ne žele žrtvovati za svaku ženu. S druge strane, žene Rakovi investiraju vreme i ljubav u vezu, a sve će uraditi da se ista održi. Njih dvoje jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini pa će veza puknuti pre ili kasnije.

 

5. Žena Devica i muškarac Škorpija

 

Žene rođene u znaku Device vrlo su realne, organizovane i čvrsto stoje sa dve noge na zemlji. S druge strane, muškarci Škorpije su jako dominantni i treba im jaka partnerka. Zbog svojih razlika neće dugo biti srećni.

 

6. Žena Ovan i muškarac Vaga

 

Žena Ovan će se brzo zaljubiti u šarmantnog muškarca Vagu, ali veza im neće dugo potrajati. Muškarac Vaga traži nešto ozbiljno i želi biti usko vezan uz partnerku. Žena Ovan neće se tako brzo vezati za nekoga. 

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker