astro

MERKUR JE JOŠ UVEK RETROGRADAN: Važno je znati šta koji znak mora da IZBEGAVA do 28. marta

0

Ovaj period za mnoge je velika prekretnica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Petog marta, Merkur je počeo sa svojim retrogradnim kretanjem i to će trajati do 28. marta. Ovaj fenomen će doneti mnoge prilike u vaš život, ali i mnoge izazove.

Dakle, pogledajte šta bi trebalo da izbegavate od 5. do 28. marta prema vašem znaku zodijaka

Ovan

Iako ste obično otvoreni i sigurni, možda ćete morati da promenite ovo. Vaš ego vam može samo naškoditi. Da biste izbegli potencijalne probleme sa bliskim ljudima u vašem životu, pokušajte da razumete njihovu stranu, a ne samo da dokažete da ste u pravu.

Bik

Iako često izgledate kao poluga za ljude u vašem životu, ovaj put ćete biti mnogo podložniji uticaju tih ljudi. Shvatićete da smirivanje prijatelja može da vam oduzme svu energiju. Da biste se zaštitili, morate postaviti neke zdrave granice.

 

 



Blizanci

Uvek ste bili u stanju da pobedite bilo koga svojim šarmom. Tokom retrogradnog Merkura, iznenada se možete zainteresovati za ideju statusa i prestiža. Važno je zapamtiti da je prijateljstvo važnije od glamura. Ne dozvolite sebi da zaboravite voljene.

Rak

Vaša sposobnost da imate zdravu interakciju sa svojim partnerom će se smanjiti u ovom periodu. Često ćete suditi na osnovu stereotipa. Pokušajte da ne radite prebrzo i dajte sebi vremena da razmislite o situaciji pre nego što vas emocije nadvladaju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker